NB I: Horváth hosszabbított a Torinóval, de visszatér Kecskemétre – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.08.04. 22:11
null
Horváth Krisztofer a következő idényt is kölcsönben a Kecskemétnél tölti (Fotó: Török Attila)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Torino a hivatalos oldalán közölte, hogy 2025 nyaráig hosszabbítottak Horváth Krisztoferrel. Azonban érintett – az előző két idényhez hasonlóan ezúttal is – kölcsönjátékosként a labdarúgó NB I-ben folytatja.

A 21 éves Horváth Krisztoferrel ugyan szerződést hosszabbított az olasz csapat, azonban ismét kölcsönadja, így a 21 éves játékos a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét játékosa lesz a 2023–2024-es idényben.

A 21 éves játékos az előző idény őszén Debrecenben játszott kölcsönben, míg tavasszal az ezüstérmes Kecskemétet erősítette. A KTE színeiben Horváth 15 bajnokin hat gólt szerzett, és egy gólpasszt adott.

Miután az érintettek minden papírt aláírtak, akár már a Kisvárda ellen is bevethető lesz a játékos, aki 2024. június 30-ig kölcsönben futballozhat Kecskeméten, ennek lejártával pedig vásárlási opciója lesz a magyar klubnak a játékjogára.

„Már tavasszal is többször elmondtam, hogy nagyon jól érzem magam Kecskeméten, szerettem volna maradni, ha van rá lehetőség. Sokat jelent számomra, hogy a KTE ennyire kitartóan dolgozott azon, hogy megtartson. Boldog vagyok, hogy a tárgyalások végül sikerre vezettek a klubok között, szeretnék mihamarabb ismét a pályán segíteni a csapatnak most már. Folyamatosan követtem természetesen ebben az elmúlt egy hónapban is a klub körüli eseményeket, nekem is nagyon fájt természetesen, hogy nem sikerült továbbjutni a nemzetközi kupában. Előre kell azonban tekintenünk most már, nincs idő keseregni, hétfőn már a Kisvárda ellen rajtol el számunkra a bajnokság. Szeretnénk jó eredményt elérni szurkolóink előtt, ezért mindent meg is fogunk tenni” – mondta Horváth Krisztofer a Kecskemét honlapjának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők:
Artner Dávid (Mosonmagyaróvár), Fadgyas Tamás (ETO FC Győr), Katona Levente (Pécsi MFC), Kiss Bence (ETO FC Győr), Kovács Kolos (Ceglédi VSE), Matheus Izidorio Leoni(brazil-olasz, Kisvárda, szabadon igazolhatóként),Pálinkás Gergő (Kazincbarcika), Szűcs Kornél (Diósgyőri VTK), Varga Bence (MTK Budapest, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők: Iyinbor Patrick Osagie (Ferencváros, legutóbb kölcsönben: Vasas FC), Nagy Olivér (Ferencváros, legutóbb kölcsönben: Soroksár SC), Szendrei Ákos (FK DAC 1904 – Szlovákia, legutóbb kölcsönben: ETO FC Győr), Horváth Krisztofer (Torino – Olaszország, legutóbb kölcsönben: Kecskemét)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik