NB I: a Paks szerződtette Beke Pétert Budafokról

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.19. 13:26
null
Beke a Paks játékosa lett (Fotó: paksifc.hu)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport múlt heti értesülése: a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks szerződtette a Budafoki MTE támadóját, Beke Pétert – közölte hivatalos oldalán a paksi klub.

Múlt héten arról számoltunk be, hogy a Budafok támadója, Beke Péter a fejlődése érdekében a Paksi FC ajánlatát fogadhatja el az NB I-ből, és a tolnai klub hétfőn be is jelentette a szerződtetését.

A 22 éves csatár az előző kiírásban 35 tétmeccsen 21 gólig jutott az NB II-es Budafokban. Találataiból hatot a Magyar Kupában szerzett, mely sorozatban a döntőig menetelt a piros-feketékkel. Beke Péter a Vasas elleni elődöntőben játszotta a legjobb mérkőzését az évadban, triplája a finálét jelentette a kupasorozatban az NB II-es együttesnek – olvasható a paksifc.hu-n.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen csapathoz csatlakozhatok, mint a Paks. Rettentő sok motivációm és célom van mind egyénileg, mind a csapattal. Folyamatosan figyelemmel kísértem az NB I-et, és csak jókat hallottam az itteni közegről, emellett pedig pontosan tudom, mi az elvárás, mi a cél, beállok a sorba, és minden erőmmel harcolok a többiekkel együtt” – idézte a klub Bekét, aki három évre írt alá.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők:
Beke Péter (Budafok), Hegedűs János (Vasas), Mezei Szabolcs (MTK Budapest), Silye Erik (Vasas)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatér:
Szabó Bálint (Antalyaspor – Törökország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Kovács Krisztián (ETO FC Győr, szabadon igazolható)
Távozók: Kádár Tamás (MTK Budapest), Kovács Nikolasz (Budapest Honvéd), Nagy Gergely(PASZ Lamia 1964 – Görögország), Rácz Gergő (MTK Budapest, kölcsön után végleg), Varga Barnabás (Ferencváros)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Balázs József (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik