NB I: a Paks 57-szeres válogatott bekkjével erősített az MTK – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.06.15. 10:26
null
Kádár Tamás a fővárosban folytatja pályafutását (Fotó: mtkbudapest.hu)
A labdarúgó NB I-be feljutott MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Paksi FC-vel a rutinos belső védő, Kádár Tamás átigazolásáról – a 33 éves labdarúgó játékjogáért cserébe a 22 éves középpályás, Mezei Szabolcs teszi át székhelyét az atomvárosba.

A korábbi válogatott védő szerződésének hosszát a Hungária körúti együttes nem közölte. Hasonló módon a Paks sem hozta nyilvánosságra a Mezei Szabolccsal kötött kontraktus hosszát.

„Nem sokáig gondolkoztam a transzferen, mikor hallottam a Paks érdeklődéséről. Sokakkal beszélgettem, és mindenki csak pozitívan nyilatkozott a klubról, örülök, hogy a magyar csapathoz igazolhattam. Nagyon várom már a közös munkát, vannak ismerősök az öltözőben, főként az utánpótlás válogatottakból, tehát nem egy teljesen ismeretlen közegbe érkeztem. Bognár György egy rövid ideig volt már az edzőm az MTK-ban, nagyon élveztem a közös munkát, közel áll hozzám a filozófiája, remélem, mihamarabb adaptálom az elvárásait Pakson is” – idézi a klubhonlap Mezei Szabolcsot, aki a mögöttünk hagyott idény első felében már dolgozott együtt a zöld-fehér csapatot irányító Bognár Györggyel.




NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők: Nemanja Antonov (szerb, Újpest FC, szabadon igazolhatóként), Bobál Dávid (Mezőkövesd Zsóry FC, kölcsön után végleg), Demjén Patrik (Zalaegerszegi TE FC), Hej Viktor (ukrajnai, Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Kovács Patrik (RB Salzburg – Ausztria), Rácz Gergő (Paksi FC, kölcsön után végleg), Végh Bence (Mosonmagyaróvár), Kádár Tamás (Paksi FC)
Kölcsönbe érkezők: Molnár Rajmund (Szombathelyi Haladás)
Kölcsönből visszatérhet: Balázs József (Paksi FC), Biben Barnabás (Tiszakécske), Kosznovszky Márk (Kozármisleny), Várkonyi Bence (Kozármisleny)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Mezei Szabolcs (Paksi FC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Lehoczky Roland (Mezőkövesd – kölcsön után végleg?), Szépe János (ETO FC Győr), Varga Bence (Kecskeméti TE – kölcsön után végleg?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők: Silye Erik
(Vasas), Mezei Szabolcs (MTK Budapest)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatér:
Szabó Bálint (Antalyaspor – Törökország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Hegedűs János (Vasas, szabadon igazolható), Kovács Krisztián (ETO FC Győr, szabadon igazolható)
Távozók: Kovács Nikolasz (Budapest Honvéd), Rácz Gergő (MTK Budapest, kölcsön után végleg), Varga Barnabás (Ferencváros), Kádár Tamás (MTK Budapest)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Balázs József (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik