Sportrádió: Tisza-tavi horgászással készül az FTC elleni meccsre a Mezőkövesd sportigazgatója

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.21. 18:24
A Mezőkövesd idegenben legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 32. fordulójában és bebiztosította első osztályú tagságát a következő idényre. Vajda Sándor, a csapat középpályása és a sportigazgató Tóth László Rizmayer Mihálynak beszélt a Sportrádió Hazafutás című műsorában.

„Úgy fogok készülni a Ferencváros elleni mérkőzésre, hogy nem vagyok kíváncsi az edzésekre. A Tisza-tavon fogok horgászni” – nyilatkozta a Budapest Honvéd elleni győztes meccs után a Sportrádiónak Tóth László, a Mezőkövesd sportigazgatója. Hozzátette, csapata korábban megnehezítette a saját dolgát, ugyanakkor ma bizonyította, „ott a helye az NB I-ben”.„Úgy fogok készülni a Ferencváros elleni mérkőzésre, hogy nem vagyok kíváncsi az edzésekre. A Tisza-tavon fogok horgászni” – nyilatkozta a Budapest Honvéd elleni győztes meccs után a Sportrádiónak Tóth László, a Mezőkövesd sportigazgatója. Hozzátette, csapata korábban megnehezítette a saját dolgát, ugyanakkor ma bizonyította, „ott a helye az NB I-ben”.

Vajda Sándorígy értékelt: „A gólörömnél mondtam a srácoknak, hogy még mindig 0–0, nem szabad ellazulnunk, mert bármikor büntethet a Honvéd és hát láttuk is, egyenlítettek.”

A kövesdiek középpályása szerint a fehérvári döntetlen során tért jó útra a csapat és a Paks ellen aratott győzelemkor keletkezett tűz a vasárnapi találkozóra is megmaradt.

LABDARÚGÓ NB I
32. FORDULÓ
Budapest Honvéd–Mezőkövesd 2–3 (Kerezsi 45+1., Kocsis D. 71., ill. Drazsics 35. – 11-esből, Besirovic 54., 80.)
Budapest,Bozsik Aréna,7300néző.V:Berke Balázs.

AZ ONLINE KÖZVETÍTÉST IDE KATTINTVA LEHET NYOMON KÖVETNI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik