Paks: ifj. Bognár György távozik, vezetőedzői munkát vállalt

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.24. 15:42
null
Ifjabb Bognár György távozik Paksról, a Budaörs irányítását veszi át (Fotó: Paksi FC)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a csapat másodedzője, ifjabb Bognár György az idény végén távozik a klubtól, nyártól vezetőedzőként az NB III-as Budaörs kispadjára ül le.

 

Ifj. Bognár György édesapja vezetőedzősége mellett összesen 76 mérkőzésen segítette a Paksot. A klubhonlapnak így nyilatkozott:

„Nagyon jól éreztem magam Pakson, és mikor az idén apuval visszatértünk, egyúttal haza is jöttünk. Már az első etapban kiválóan alakult a paksi életem, majd a jelenlegi idényben is mindenki barátként fogadott, a klubháztól a városig. Igazán megszerettem Paksot és a város futballközegét, nagyszerű hely. Előbb-utóbb azonban szerettem volna a saját lábamra állni, vezetőedzőként dolgozni, most adódott egy lehetőség, és úgy éreztem, élnem kell vele. Életem másik meghatározó helye Budaörs, ahol korábban futballoztam és másodedzőként is dolgoztam már az NB II-ben. Természetesen a jövőben is figyelemmel követem a Paksot, szurkolok a csapatnak, és ha időm engedi, meccseket is látogatok, ez nem kérdés. Az utolsó, zalaegerszegi mérkőzésünk után búcsúzom. Két dolgot remélek, hogy nem örökre, továbbá, hogy úgy alakulnak a dolgok, hogy végül mi leszünk a bronzérmesek. Végül ezúton is szeretném megköszönni a klubvezetésnek, hogy támogatták a váltásomat és a karrierépítésemet.”

A Budaörs az NB III Nyugati csoportjában a 9. helyen zárta a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik