NB I: ifj. Lisztes Krisztián ellen fegyelmi eljárás indult, az FTC reagált

Vágólapra másolva!
2023.05.04. 21:40
null
Lisztes Krisztián ellen eljárást indított az MLSZ (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC a Metropol megkeresésére reagált azokra a hírekre, amelyek szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi eljárást indított a zöld-fehérek 17 éves játékosa, ifj. Lisztes Krisztián ellen.


A Sportál számolt be arról, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a 2–3-ra végződő Újpest–Ferencváros derbi után fegyelmi eljárást indított a zöld-fehérek játékosa, ifj. Lisztes Krisztián ellen, aki a lefújást követően egy fáklyával ünnepelt.

A Metropol megkereste a IX. kerületieket, akik megerősítették a hírt: a szövetség valóban eljárást kezdeményezett.

„Egy saját nevelésű, 17 éves játékosról van szó, aki most robbant be az élvonalba. Őszintén reméljük, hogy az eljárás vége maximum egy szóbeli figyelmeztetés lesz, és a jó formában lévő fiatal tehetséget nem tiltják el. Nagyon sajnálnánk, ha az MLSZ bármilyen döntéssel hátráltatná az FTC fiatal tehetségének fejlődését, ha bármiben kedvezőtlenül befolyásolná a pályafutását” – írja közleményében az FTC.

Lisztes remek formában van tavasszal, az Újpestnek lőtt gólja mellett a Vasas kapuját is bevette, a Fehérvár ellen pedig csereként beállva duplázott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik