MK: Dombó Dávid hatalmas védéseivel segítette a Vasast a Paks ellen – videó

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.03.02. 17:33
Mint arról korábban beszámoltunk, a Vasas idegenben 3–2-re felülmúlta a Paksot a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, szerdán. Az angyalföldiek kapusa, Dombó Dávid kilenc védést mutatott be, ezzel hozzásegítve csapatát a győzelemhez.
Dombó Dávid (jobbra) kilenc védéssel járult hozzá a Vasas sikeréhez (Fotó: Koncz Márton – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK)
Dombó Dávid (jobbra) kilenc védéssel járult hozzá a Vasas sikeréhez (Fotó: Koncz Márton – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK)

 

DOMBÓ DÁVID VÉDÉSEIT IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

MOL MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
PAKSI FC–VASAS FC 2–3 (1–2)

Paks, 1312néző.Vezette:Antal Péter (Bornemissza Norbert, Rózsa Dávid)
PAKS:Nagy G. – Szélpál N., Kádár T., Szabó J. – Kovács N. (Skribek, 54.),Papp K., Haraszti (Sajbán Máté, a szünetben), Windecker (Vas, 79.), Bőle (Osváth, 79.) – Hahn (Böde, 54.), Varga B.Vezetőedző:Bognár György
VASAS:Dombó – Hegedűs J., Otigba, Iyinbor (Litauszki, a szünetben) – Szivacski, Sztojka, Hinora, Urblík (Berecz Zs., a szünetben), Silye – Radó (Holender, a szünetben), Balogh N. (Novothny, 62.; Hidi P., 74.).Vezetőedző:Kondás Elemér
Gólszerző:
Varga B. (19.), Böde (64.), ill.Silye (3.), Iyinbor (16.), Berecz Zs. (52. – 11-esből)
MESTERMÉRLEG
Bognár György az M4 Sportnak:
– Az első negyedórában bealudtunk, a nulla kettő nagy hátrány, de a játék képe alapján így is megfordíthattuk volna a mérkőzés állását. A játékvezető a tizenegyesek tekintetében sajnos tévedett, ezzel pedig gyakorlatilag továbbjuttatta a Vasast.
Kondás Elemér az M4 Sportnak:
– Nagyszerű kupameccs volt, sok szép góllal. Egységes csapatjátékot mutattunk, amiként a Paks is, ezért még értékesebb az idegenben szerzett három gól. Fegyelmezetten, becsülettel küzdve, nagy nyomás alatt játszottunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik