Fehérvár: a III. Kerületi TVE-ből érkezett a sportigazgató-helyettes

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.02. 15:40
null
Szabó Bence a Fehérvár új sportigazgató-helyettese (Fotó: Mol Fehérvár FC)
Szabó Bence szerdától sportigazgató-helyettesként a segíti a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC munkáját – közölte a klub a honlapján. A szakember a III. Kerületi TVE ügyvezető igazgatójaként dolgozott eddig.

 

Szabó Bence édesapja, idősebb Szabó Bence kétszeres olimpiai, kétszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok kardvívó, ő azonban a pást helyett a gyepet választotta gyermekkorában. A most 32 éves szakember az Újpest, a Vasas és az Eger színeiben 17 NB I-es találkozón lépett pályára (egy gólt szerzett), a másodosztályban a Pécs, a Szigetszentmiklós és a Mosonmagyaróvár csapataibanis játszott.

A stoplist fiatalon elegánsabb viseletre cserélte, 2019-ben már a III. Kerületi TVE sportigazgatójaként dolgozott, a csapat a 2020–2021-es idény végén feljutott az NB III-ból az NB II-be. 2020 januárjától 2022.október 31-ig pedig ügyvezetőként segítette a nagy múltú fővárosi klubot.

„Az elmúlt évekbennagyon fontos része lett az életemnek a III. Kerületi TVE, de szakmailag olyan feladat talált meg a Vidinél, amely nagyon megtisztelő és nagy kihívás is egyben. Juhász Rolanddal jól működött a közös munka Óbudán is, a Vidi elmúlt három mérkőzését már vele együtt tekintettem meg,a mai naptól kezdve pedig hivatalosan is azért dolgozom, hogy a klubminél sikeresebben szerepeljennyilatkozta Szabó Bence az együttes szerdai edzését követően a klub honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik