Kisvárda: Kazahsztánban folytatja a középpályás – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.08.01. 21:46
null
Lazar Zlicsics a nyári edzőmeccseken még játszott a Kisvárdában, de az új idényben tétmérkőzéseken már nem szerepelt (Fotó: Földi Imre)
A Kisvárda FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy középpályása, Lazar Zlicsics a kazah élvonalbeli FK Akszuban folytatja pályafutását.

 


„Távozik klubunktól Lazar Zlicsics. A szerb-magyar kettős állampolgárságú középpályás 2020 nyarán érkezett Kisvárdára, az elmúlt két évben 45 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1763 játékperce volt, egy gólt szerzett, és kettőt készített elő A 25 éves futballista a kazah élvonalbeli Akszu csapatánál folytatja pályafutását, ez is bizonyítja, hogy az elmúlt hetek eredményei után csapatunk ázsiója és presztízse Kazahsztánban is megnőtt” – írja a kisvardafc.hu.

Mint ismeretes, a Kisvárda az Európa-konferencialigában a múlt héten kettős győzelemmel, 2–0-s összesítésben búcsúztatta a kazah Kajratot, de Zlicsics nem szerepelt a 2. fordulós meccseken, mert a magyar klub már nem is nevezte az Ekl-re.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők:
Mario Ilievszki (északmacedón, Szeptemvri – Bulgária),Dominik Kovacic (horvát, Universitatea Craiova – Románia, szabadon igazolhatóként), Széles Imre (Gyirmót FC Győr), Milos Vranjanin (szerb, Riga FC – Lettország)
Kölcsönbe érkezők: Hindrich Ottó (romániai, CFR – Románia)
Kölcsönből visszatérnek: Lucas (Lucas Marcolini Dantas Bertucci, brazil-magyar, Diósgyőri VTK)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Králik Péter

Kiszemeltek:
Távozók:Claudiu Bumba (román, Mol Fehérvár, szabadon igazolhatóként),Lazar Csirkovics (Budapest Honvéd, szabadon igazolhatóként), Dombó Dávid (Vasas FC, szabadon igazolhatóként),Gosztonyi András (Dunaújváros FC, szabadon igazolhatóként),Herdi Prenga (albán, Budapest Honvéd, szabadon igazolhatóként), Lazar Zlicsics (szerb-magyar, FK Akzsu – Kazahsztán)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik