Paks: A hír igaz, tárgyaltam az MTK-val – Bognár György

Vágólapra másolva!
2022.05.11. 22:16
null
Bognár György elismerte, tárgyalt az MTK-val (Fotó: Árvai Károly)
A Paksi FC vezetőedzője, Bognár György a Ferencváros ellen 3–0-ra elveszített MK-döntő utáni sajtótájékoztatón a saját jövőjéről is beszélt.

„Megérdemelt a Ferencváros győzelme. Jobban játszott, gyorsabb volt, sajnos játékban nem voltunk partnerek, inkább romboltunk, építkezni nem tudtunk. Az egész mérkőzésen magabiztosabbak voltak a ferencvárosiak, variáltunk a felálláson, de ezúttal nem voltunk egy súlycsoportban. Ami az erősségünk, azt nem voltunk képesek ezen a napon felvonultatni. Nem jutott el Ádám Martinékig labda. A motivációval nem volt gond egyetlen meccsünkön sem. Próbáltunk a bajnoki meccseken is sakkozni a játékosainkkal, mert többen sérülés után jöttek vissza, ezért többeket pihentettünk. Sajnos azonban nem tudtunk szoros meccset játszani a Ferencvárossal” – nyilatkozta a kupadöntő után Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője, aki a jövőjét firtató kérdésre is válaszolt.

Mint ismert, Zakor Sándor, az MTK tulajdonosa a napokban a Sportrádiónak nyilatkozott arról, hogy a szurkolók Bognár Györgyöt látnák szívesen a csapat kispadján.

„A hír igaz, tárgyaltam az MTK-val, de nem dőlt még el véglegesen a jövőm” – reagált Bognár.

MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
Ferencvárosi TC–Paksi FC 3–0 (1–0)
Budapest
, Puskás Aréna, 38 979 néző. Vezette: Bognár T.
Ferencváros: Dibusz – Botka (Vécsei, 81.), Blazic, S. Mmaee – Esiti, Laidouni – Auzqui (Wingo, 76.), Zachariassen, Pászka (Civic, 76.) – F. Boli, Marquinhos (Loncar, 59.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
Paks: Nagy G. – Szélpál, Lenzsér, Szabó J. (Osváth, 83.) – Windecker, Balogh B. (Sajbán, a szünetben) – Kovács N. (Nagy R., 80.), Haraszti ( Böde, 66.), Szabó B. (Tamás O., 66.), Medgyes – Ádám. Vezetőedző: Bognár György
Gólszerző: Zachariassen (16.), F. Boli (83., 86.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik