Újpest: kitették a keretből Kádár Tamást – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.03.17. 10:32
null
Kádár Tamás hazatérése óta két NB I-es meccsen kapott szerepet (Fotó: Török Attila)
Az 57-szeres magyar válogatott védő, Kádár Tamás február 10-én igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpesthez. A Blikk információi szerint azonban a tartalékok közé száműzték, miután szóváltásba keveredett Milos Kruscsics vezetőedzővel.

 

Kádár hét év légióskodás után tért haza – Kínában játszott az Újpest előtt –, azóta egy Magyar Kupa-meccsen és két NB I-es bajnokin lépett pályára – utóbbiakon összesen 11 percet kapott. A Blikknek egy neve elhallgatását kérő újpesti bennfentes elmondta, Kádár összeszólalkozott az edzői stábbal, emiatt a tartalékok közé száműzték.

„Úgy tudom, hogy a Debrecen-meccsre való felkészülés hetében Kádi összeszólalkozott Kruscsicsékkal. Hogy pontosan mi volt a probléma, nem tudom, de a szerb edző azonnal száműzte őt a tartalékok közé. Valószínűleg volt némi tüske Tamásban, hiszen az előző bajnokin a Puskás Akadémia ellen két percre állították őt be időhúzó csereként. Nehéz dolga van, mert Kruscsicsnál összeállt a védelem, belső bekket pedig nagyon ritkán, leginkább csak sérülés esetén szoktak lecserélni az edzők. Egyelőre nem tisztázott, hogy mi lesz a sorsa, és van-e visszaút számára az első csapatba.”

A lap kereste a védőt, aki addig nem kívánja kommentálni az esetet, amíg a klub nem ad ki hivatalos közleményt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik