Kisvárda: Révész Attila reagált a román sajtó pletykáira

Vágólapra másolva!
2022.02.10. 20:10
null
Révész Attila úgy sejti, a Claudiu Bumba ügyében szorgoskodó menedzserek állnak a híresztelések hátterében (Fotó: Nemzeti Sport)<br />
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila a klub hivatalos oldalán cáfolta a román sajtó pletykáit, miszerint a legutóbb az UTA Aradot irányító Bálint László esélyes a vezetőedzői posztra, valamint hogy a 35 éves Claudiu Keserü a várdaiakhoz szerződik.

 

„Bár nem szoktam és nem is szeretem kommentálni a csapattal kapcsolatos pletykákat, most egyszer és mindenkorra szeretném lezárni, hogy a Romániából érkező híreknek semmilyen valóságlapjuk nincs – öntött tiszta vizet a pohárba Révész Attila. Azt már korábban is meglepve olvastam, hogy Miriuta László kisvárdai edzősködésének idején milyen fals és nagyot mondó összegeket dobtak be a köztudatba.”

Révész elmondta, még életében nem hallott a klubbal hírbe hozott edzőről, Bálint Lászlóról, valamint arra is rámutatott, nem jellemző a klub játékospolitikájára, hogy 35 éves játékost igazoljon.

„Akkor csak mosolyogtam, de most már kezd felháborító lenni, hogy olyan jelöltek nevét dobják be, akikkel sosem beszéltem, és nem is ismerem őket személyesen. A velünk kapcsolatosan emlegetett edzőről például még életemben nem hallottam. Aki tisztában van a játékospolitikánkkal, az láthatja, az utóbbi időben már nemhogy 35, de még 30 éves játékosokat sem igazoltunk, hiszen törekedtünk a fiatalításra is. Van sejtésem, hogy kik állhatnak az egyszázalékos valóságtartalommal sem bíró hírek kreálása mögött: nagy valószínűséggel a Claudiu Bumba ügyében szorgoskodó menedzserek, akik már nem tehetik be a lábukat a klubunkhoz. De ha mások, az sem számít, a lényeg, hogy teljesen alaptalanok a hírek.”

A Kisvárda sportigazgatójának tavaly decemberi nyilatkozata szerint nem időszerű az edzőkérdés – akkor azt mondta a pro licences képesítést biztosító Révész, hogy „Erős Gábor bizonyította, rá lehet bízni a felnőttgárda irányítását” –, mostani nyilatkozatában mégis kitért az ezzel kapcsolatos találgatásokra is.

„A korábbi időszakban többször volt rá példa, hogy kiálltam a nyilvánosság elé az edzőjelöltek nevével. Megszokhatták már tőlem, hogy nem szoktam az információkat bújtatni. Az én számból csak a valós jelöltek nevét és az igazat hallhatták, és a későbbiekben sem szeretnék ilyen buta, teljesen alaptalan pletykákkal foglalkozni. Egyébként lehet, hogy a nevekkel dobálózás a románoknál megszokott dolog, vagy Adrian Mutu – aki valóban volt az edzőjelöltünk, járt is Kisvárdán, és nem is titkolóztunk az ügyében – személye váltotta ezt ki. A kialakult helyzetben időm sem lenne az edzőkérdéssel foglalkozni, a stábbal kapcsolatosan az kötötte le ezekben a napokban a figyelmünket, hogy kikkel is pótoljuk a sorra lebetegedő kollégákat. Ugyanakkor ezek a fals információk inkább zavarkeltőek, semmint olyan cikkek, amelyekre érdemes felkapnia a fejét az embernek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik