FTC: Teljesen jogos volt Doll felháborodása – Orosz Pál

Vágólapra másolva!
2017.03.31. 09:09
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint nem volt alaptalan Thomas Doll felháborodása az egyeztetések hiánya és a válogatottól sérülten visszakapott játékosok miatt, ugyanakkor hozzátette, örül neki, hogy sikerült tisztázniuk a dolgokat Bernd Storck szövetségi kapitánnyal.

Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgóinak vezetőedzője a szerdai, DVTK elleni MK-meccset követő sajtótájékoztatón élesen kritizálta a magyar labdarúgó-válogatott vezetését. Mint azt már jeleztük: Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya erre reagálva csütörtökön felhívta Dollt, és tisztázták a félreértéseket. Az esettel kapcsolatban megszólalt Orosz Pál is, aki szerint jogosan háborodott fel a zöld-fehérek német szakembere.Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgóinak vezetőedzője a szerdai, DVTK elleni MK-meccset követő sajtótájékoztatón élesen kritizálta a magyar labdarúgó-válogatott vezetését. Mint azt már jeleztük: Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya erre reagálva csütörtökön felhívta Dollt, és tisztázták a félreértéseket. Az esettel kapcsolatban megszólalt Orosz Pál is, aki szerint jogosan háborodott fel a zöld-fehérek német szakembere.

„Teljesen jogos volt, hogyne lett volna jogos. A válogatott viszi el a klubok játékosait, ilyen esetben a szövetségi kapitánynak a dolga, hogy megkeresse az érintett klubok vezetőedzőit. Ez tegnap megtörtént, beszéltek körülbelül negyven percet, nagyon sok mindent tisztáztak, ami biztosan jó irányba viszi el a dolgokat” – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, majd hozzátette, ha az elmúlt évhez hasonló kimenetele lenne a nyárnak, akkor sem lenne veszélyben Thomas Doll helye a csapat kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik