FTC: Három magyar játékos érkezett, ami nagyszerű – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.10. 22:02
Eddig három játékos érkezését jelentette be hivatalosan az NB I-ben címvédő Ferencváros, Thomas Doll, az együttes vezetőedzője a keddi edzés után röviden elárulta, milyen szakmai érvek szóltak Bognár István, Botka Endre és Holczer Ádám szerződtetése mellett.

Holczer Ádám személyében egy tapasztalt kapussal erősödtünk, aki Soroksáron stabil, remek teljesítményt nyújtott – mondta a FradiMédiának Thomas Doll a kölcsönadásból visszarendelt játékosról. – Vele együtt három jó kapusunk van a keretben, köztük a tizenhét éves Varga Ádám, aki nagyszerű ütemben fejlődik. Ahogy a világon minden kapusnak, úgy Dibusz Dénesnek is szüksége van arra, hogy a poszttársai csapaton belül még jobb teljesítményre sarkallják.”Holczer Ádám személyében egy tapasztalt kapussal erősödtünk, aki Soroksáron stabil, remek teljesítményt nyújtott – mondta a FradiMédiának Thomas Doll a kölcsönadásból visszarendelt játékosról. – Vele együtt három jó kapusunk van a keretben, köztük a tizenhét éves Varga Ádám, aki nagyszerű ütemben fejlődik. Ahogy a világon minden kapusnak, úgy Dibusz Dénesnek is szüksége van arra, hogy a poszttársai csapaton belül még jobb teljesítményre sarkallják.”

Botka Endre érkezésének is nagyon örülök, különösen annak, hogy ilyen gyorsan megszületett a megállapodás. Endre jó felépítésű, gyors szélső hátvéd, aki már a magyar válogatottban is megmutathatta magát. Nagy erőssége lehet a védelmünknek.”

„Érkezett még Bognár István Diósgyőrből, egy sokat vállalkozó, a második hullámból érkezve is jól lövő támadó középpályás, akivel még több variációs lehetőségünk lesz támadásban, és még erősebbek lehetünk az ellenfél térfelén. Három magyar játékos érkezett, ami nagyszerű. Botka Endre túlvan már az első két edzésén velünk, Bognár holnap kezdheti meg a közös munkát. Holczer Ádám pedig már az első, januári edzéstől itt van velünk.”



TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:
Bognár István (DVTK), Botka Endre (Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Holczer Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:Florian Grillitsch (osztrák, Werder Bremen – Németország), Jahmir Hyka (albán, FC Luzern – Svájc), Kovács István (Videoton), Lovrencsics Balázs (Soroksár – kölcsönből vissza?), Silye Erik (Soroksár – kölcsönből vissza?), Janek Sternberg (német, Werder Bremen – Németország)
Távozók: Busai Attila (DVTK), Csilus Ádám (soroksári kölcsön után Puskás Akadémia FC), Gyömbér Gábor (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók: Popov Patrik (Soroksár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Jova Levente, Pintér Ádám, Florian Trinks (német, Erzgebirge Aue – Németország, próbajáték)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik