NB I: „Nem akartam hinni a szememnek” – a bosszankodós „gólörömről”

CSERHÁTI ANDRÁSCSERHÁTI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2016.12.08. 08:14
A labdarúgó NB I 18. fordulójának egyik emlékezetes pillanata volt, amikor a kispesti Gazdag Dániel bosszúsan a levegőbe csapott, miután kapufát lőtt a Gyirmót ellen 4–0-ra megnyert bajnokin, csapattársa, Hidi Patrik pedig értékesítette a kipattanót. A középpályás a Nemzeti Sportnak beszélt az érdekes jelenetről.

„A lövés pillanatában úgy éreztem, jól találtam el a labdát, de sajnos a jobb oldali kapufára vágódott – mondta a szezonban még „csak" gólpasszokig jutó Gazdag Dániel, a Honvéd 20 éves labdarúgója. – Nem akartam hinni a szememnek, hogy megint nem sikerült gólt szereznem! Természetesen ez váltotta ki a szomorú reakciómat, és nem az, hogy Patrik gyönyörű gólt lőtt. Nem tudom, mit kellene tennem, hogy végre meglegyen az első találat..."

GAZDAG REAKCIÓJA HIDI GÓLJA UTÁN

„Persze tudom rá a választ: még jobban kellene céloznom – folytatta a középpályás. – Nagyon unom már, hogy állandóan frocliznak a többiek, azt kellett hallgatnom hazafele Gyirmótról, hogy még mindig nullán állok – vicces csapattársaim vannak... Persze én tehetek a legtöbbet azért, hogy elhallgattassam őket."

Hogy ne kelljen a kispesti nevelésű játékosnak a baráti gúnyolásokat elviselnie a téli szünetben, azért az év utolsó NB I-es fordulójában még tehet – a Mezőkövesd Zsóryt fogadja a Honvéd a Bozsik-stadionban.

„Beszéltük a társakkal, hogy ha jól alakulnak az eredmények, még az első helyen is zárhatjuk az évet – az lenne az igazán nagy szenzáció! De akkor sem lehetünk csalódottak, ha »csak« a dobogón állunk. Ennyire erős keretünk régen volt, vagyis jogosan reménykedhetünk benne, hogy az első három hely egyikén végzünk. Hozzáteszem, az lenne az igazi, ha nemcsak jó játékkal, hanem góllal is segíthetném a csapatot. A Mezőkövesd ellen csak sikerül végre..."

A kispestiekhez kapcsolódó hír, hogy a Gyirmót elleni bajnokit betegség miatt kihagyó Davide Lanzafame már jól van, minden bizonnyal játszhat a Mezőkövesd ellen.

A vendég mezőkövesdiekhez fűződő hír szerint a klub ingyenes szurkolói buszt indít a Kispest elleni szombati mérkőzésre.

NB I, 2016–2017, 19. FORDULÓ
DECEMBER 10., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
15.30: Haladás–Videoton
Sopron, Városi StadionVad II István
15.30: Újpest–DVSC (Tv: M4 Sport)Kecskemét, Széktói StadionIványi Zoltán
15.30: Bp. Honvéd–MezőkövesdBudapest, Bozsik József StadionBerke Balázs
15.30: DVTK–Gyirmót Mezőkövesd, Városi StadionFarkas Ádám
15.30: Paks–VasasPaks, Paksi StadionKarakó Ferenc
18.00: FTC–MTK (Tv: M4 Sport)
Budapest, Groupama ArénaAndó-Szabó Sándor
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik