Videoton: meg kellett műteni a válogatott középpályást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.09. 12:22
Meg kellett műteni Simon Ádámot, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosát – számolt be róla a vidi.hu.

Mint a fehérvári klub honlapja írja, a műtét jól sikerült.

„Simon Ádámot elhúzódó és súlyosbodó gerinctájéki panaszok miatt kezeltük az elmúlt időszakban, de sajnos nem értünk el számottevő eredményt. MR-vizsgálatot és idegsebészeti konzíliumot kértünk, ami sérvet diagnosztizált, ezért műtétre volt szükség, amit a Fejér Megyei Szent György Kórház idegsebész főorvosa, doktor Lencsés Tamás csütörtökön el is végzett. A beavatkozás jól sikerült, Ádám is jól van. Amint lehet, elkezdjük a rehabilitációt és meglátjuk, milyen ütemben tudjuk visszaadni őt a csapatnak. Ami a legfontosabb ebben az esetben, hogy a felépülése után újra teljes értékű munkát végezhet és száz százalékban alkalmas lesz a profi sportra” – mondta el Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Dr. Lencsés Tamás főorvos elmondta, a háromszoros magyar válogatott futballista sérve nem volt nagy, de rossz helyen volt.

„Ádám panaszait porckorongsérv okozta, a műtéttel megszüntettük ezt a problémát. A sérv nem volt nagy, de rossz helyen volt, ami nemcsak Ádám sporttevékenységében okozott gondot, hanem a hétköznapi életében is. A jövő héten elhagyhatja a kórházat, és elkezdődik a gyógytorna, ezt követi a sportrehabilitáció.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik