NB I: Doll alig tudott megszólalni, ilyet még nem tapasztalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.21. 20:58
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel. A találkozó után a két vezetőedző értékelt.

„Szóhoz sem jutok… – kezdte Thomas Doll az M4 Sportnak. – Nem lehet az, hogy minden hétvégén a pálya szélén állok, és arról beszélek, hogy sokat birtokoltuk a labdát, jól nézett ki, amit játszottunk, de mégis tizenöt lehetőségből csupán két gólt tudtunk szerezni. Ez így nincs rendben, erről muszáj beszélnünk! Elemeznünk kell az okokat. Nem lehetünk jótékonysági szervezet, amelyik mindig felhozza az ellenfelét. Hat-hét gólt kellett volna szereznünk, ehelyett ellenfelünk szerezte meg a vezetést. Régóta vagyok edző, de ilyet még nem tapasztaltam! Nem tudok szemrehányást tenni a fiúknak, mert rengeteg helyzetet kidolgoztak. Arra kell ügyelnünk, hogy ilyen ne fordulhasson elő még egyszer, hogy két pontrúgásból is gólt kapunk.”

„Köszönöm a szurkolóknak, hogy eljöttek és buzdítottak, a csapatomnak pedig gratulálok
– így Pintér Attila. – Arról beszéltünk, hogy a Ferencváros az első tizenöt percben mindig el szeretné dönteni a mérkőzéseit. Kaptunk egy elkerülhető gólt az elején, de utána megnyugodott a csapat, amit elterveztünk, abból sokat meg tudtunk valósítani. Ha egy csapat az Üllői úton megfordít egy mérkőzést, az dicséretet érdemel. Szeretném megdicsérni a csapatomat.” „Szóhoz sem jutok… – kezdte Thomas Doll az M4 Sportnak. – Nem lehet az, hogy minden hétvégén a pálya szélén állok, és arról beszélek, hogy sokat birtokoltuk a labdát, jól nézett ki, amit játszottunk, de mégis tizenöt lehetőségből csupán két gólt tudtunk szerezni. Ez így nincs rendben, erről muszáj beszélnünk! Elemeznünk kell az okokat. Nem lehetünk jótékonysági szervezet, amelyik mindig felhozza az ellenfelét. Hat-hét gólt kellett volna szereznünk, ehelyett ellenfelünk szerezte meg a vezetést. Régóta vagyok edző, de ilyet még nem tapasztaltam! Nem tudok szemrehányást tenni a fiúknak, mert rengeteg helyzetet kidolgoztak. Arra kell ügyelnünk, hogy ilyen ne fordulhasson elő még egyszer, hogy két pontrúgásból is gólt kapunk.”

„Köszönöm a szurkolóknak, hogy eljöttek és buzdítottak, a csapatomnak pedig gratulálok
– így Pintér Attila. – Arról beszéltünk, hogy a Ferencváros az első tizenöt percben mindig el szeretné dönteni a mérkőzéseit. Kaptunk egy elkerülhető gólt az elején, de utána megnyugodott a csapat, amit elterveztünk, abból sokat meg tudtunk valósítani. Ha egy csapat az Üllői úton megfordít egy mérkőzést, az dicséretet érdemel. Szeretném megdicsérni a csapatomat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik