NB I: „Az első félidőben 5–1-re kellett volna vezetnünk…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.17. 20:20
A Haladás 1–0-ra legyőzte idegenben a DVSC-t a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A mérkőzés után a debreceniek vezetőedzője, Leonel Pontes és a szombathelyiek mestere, Mészöly Géza értékelt az M5-nek.

„Nagyon jó első félidőt produkáltunk, de a lehetőségeinkből gólokat kell szerezni, 5–1 lehetett volna az állás a javunkra az első félidő után, de nem találtunk a kapuba. A második félidő elején nem játszottunk jól, a Haladás pedig egy bedobás után gólt szerzett. Hibáztunk, meg abban a pillanatban szervezetlenek voltunk. A mérkőzés végén próbáltunk egyenlíteni, de az ellenfél nagyon visszahúzódott, nem volt helyünk támadni. A hétvégi mérkőzés egy új meccs lesz, megpróbálunk mindent megtenni a győzelemért” – mondta a DVSC vezetőedzője, Leonel Pontes.Leonel Pontes.

„A Debrecen általában az első harminc percben nyomni szokott, de az első félidő végén nekünk is voltak lehetőségeink, és erre biztattam a játékosaimat, hogy erre emlékezzenek. Ebből erőt merítettünk, a játékosok pedig percről percre érezték, hogy lehet keresnivalónk, nagyon küzdöttek egymásért. Fontos volt, hogy a debreceni bejátszásoknál mindig volt egy-egy ember, aki tudott menteni, illetve Rózsa Dániel magabiztosan védett. Ez a stabil védekezés pedig nagyon kellett ahhoz, hogy amikor kiszabadultunk, bátran tudtunk támadni” – értékelt a Haladás mestere, Mészöly Géza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik