MLSZ: három meccs a bírót megsértő támadónak

Vágólapra másolva!
2016.08.02. 19:10
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) augusztus 2-i ülésén három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Bartha Lászlóra (Paksi FC), aki megsértette a játékvezetőt. A támadót a 93. percben állították ki.

Az mlsz.hu-n olvasható beszámolóból megtudhatjuk, hogy a Haladás–Bp. Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a kispesti klubot szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél játékosának szidalmazása) és egy teli sörös pohár játéktérre dobásáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.a Haladás–Bp. Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a kispesti klubot szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél játékosának szidalmazása) és egy teli sörös pohár játéktérre dobásáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

A Videoton–Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a fehérvári klubot szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), továbbá a mérkőzés lefújása után, az öltözőbe vonuláskor négy darab összegyűrt papír pohár játékvezetők közé dobásáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

Az Újpest–Paks mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet rendezési előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

Az FTC–DVTK mérkőzéssel kapcsolatban a diósgyőri egyesületet szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik vezetőjének és más sportszervezetnek a szidalmazása) 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

A tárgyalás megtartása után a Bp. Honvéd–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédra kiszabott 400.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartották.

További, NB II-es és NB III-as klubokat érintő határozatokról itt olvashat!

NB I 2016–2017, 3. FORDULÓ
JÚLIUS 30., SZOMBAT HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
Haladás–Honvéd 1–1 Sopron, Soproni Városi Stadion
Vad II István
Újpest–Paks 1–0
Budapest, Illovszky-stadion Pintér Csaba
Ferencváros–DVTK 6–2 Budapest, Groupama Aréna Bognár Tamás
JÚLIUS 31., VASÁRNAP
DVSC-Teva–Gyirmót FC Győr 4–0
Debrecen, Nagyerdei Stadion Iványi Zoltán
MTK–Mezőkövesd 0–1
Dunaújváros, Dunaújvárosi StadionSolymosi Péter
Videoton–Vasas 1–2
Felcsút, Pancho Aréna Kassai Viktor

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik