FTC: nem szerződik Norvégiába a női csapat gólvágója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.19. 12:24
A Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő Ferencváros női labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Ebere Orji kitölti 2017-ig szóló szerződését a Fradinál.

A 23 esztendős játékos a legutóbbi két szezonban 32 tétmérkőzésen 45 gólt szerzett az FTC-ben, távozása érzékenyen érintette volna a zöld-fehéreket. A nigériai csatár a közelmúltban próbajátékon szerepelt Norvégiában, de a Ferencvároshoz visszatérve személyesen erősítette meg, hogy kitölti 2017-ig szóló szerződését.

„Azért döntöttem a maradás mellett, mert nagyon szeretem a csapatot és az edzőt. Az ügynökömmel egyeztetve arra jutottunk, hogy az a legjobb, ha itt maradok” – mondta boldogan Orji a fradi.hu-nak.

A Ferencváros augusztus 23. és 28. között Hollandiában szerepel a Bajnokok Ligája selejtezőjében, melyben a házigazda Twente, a török Konak Belediyespor és a máltai Hibernians lesz az ellenfele. A csoport első helyezettje jut fel a BL főtáblájára.

Orji a tavalyi selejtezők során három mérkőzésen kilenc gólig jutott, a luxemburgi Jeunesse Junglinster kapuját hétszer vette be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik