FTC: a Szekszárddal korábban, a Cigánddal később játszanak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.08. 18:37
A nyári felkészülést szerdán megkezdő Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a Szekszárd elleni felkészülési mérkőzésre egy nappal korábban, míg a Cigánd elleni találkozóra egy nappal később kerül sor.

Az eredeti tervek szerint a Szekszárdot június 18-én fogadta volna Thomas Doll csapata, ám módosították az időpontot, a meccset június 17-én rendezik.a meccset június 17-én rendezik.

A Cigánd elleni összecsapás napja is megváltozott, a Fradi június 23-án lép pályára a borsodi együttes ellen.

A Ferencváros szerdán kezdte meg a felkészülést a következő szezonra, a játékosok alig várták, hogy újra belevágjanak a munkába, hiszen mindenki jóval a megbeszélt időpont előtt megérkezett a Népligeti Sporttelepre – írja a fradi.hu.

A felkészülés vérvétellel és orvosi vizsgálatokkal indult, majd a játékosok, az edzők és a masszőrök az edzőpálya felé indultak. A tréninget Thomas Doll rövid beszéde nyitotta, aztán rövid futás, bemelegítés és cicázás szerepelt a programban.

A szerdai gyakorláson elsősorban labdás feladatokat hajtottak végre a futballisták, akikre a következő napokban valószínűleg kemény futóedzések is várnak.

Képek a Ferencváros első nyári edzéséről a klub hivatalos Facebook-oldalán!

A FERENCVÁROS NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: június 8.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 17. (péntek), Ferencváros–Szekszárd
Június 23. (csütörtök), Ferencváros–Cigánd

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik