FTC: „Biztosan megerősítik a keretet a BL-selejtező előtt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.27. 13:19
Gyömbér Gábor, a labdarúgó NB I-ben aranyérmet szerző Ferencváros középpályása szerint a Bajnokok Ligája selejtezője előtt biztosan megerősítik a csapat keretét.

„A helyzetem egyszerű: a szerződésemből még egy év van hátra – mondta Gyömbér a delmagyar.hu-nak. – A válogatottak, így Dibusz Dénes, Böde Dániel, Nagy Ádám, Gera Zoltán, Pintér Ádám nyilván később kapcsolódnak be, de ha egy jó Európa-bajnokság után érkeznek haza, némelyikük külföldre igazolhat. Nem tudom, a jelenlegi keretből ki megy, és ki marad, de abban biztos vagyok, hogy a Bajnokok Ligája-selejtező előtt megerősítik a keretet.”Gyömbér a delmagyar.hu-nak. – A válogatottak, így Dibusz Dénes, Böde Dániel, Nagy Ádám, Gera Zoltán, Pintér Ádám nyilván később kapcsolódnak be, de ha egy jó Európa-bajnokság után érkeznek haza, némelyikük külföldre igazolhat. Nem tudom, a jelenlegi keretből ki megy, és ki marad, de abban biztos vagyok, hogy a Bajnokok Ligája-selejtező előtt megerősítik a keretet.”

Gyömbér elmondta azt is, reméli, hogy a hosszú ideje sérült Batik Bence is a csapattal kezdheti meg a felkészülést.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Soroksár, ?), Csilus Tamás (Kisvárda, ?), Haris Attila (Soroksár, ?), Kunsági Roland (Soroksár, ?), Valencsik Dávid (Soroksár, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Burak Camoglu (német-török, Borussia Dortmund II – Németország), Marvin Ducksch (német, Borussia Dortmund II – Németország), Fiola Attila (Puskás AFC), Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, lejár a szerződése, visszavonul), Roland Lamah (belga, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Crvena zvezda – Szerbia, Egyesült Államok, Katar, Kína), Nagy Ádám

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik