DVTK: megegyeztek a Jatajjal, de Elek még nem játszhat

Vágólapra másolva!
2016.01.12. 19:31
A labdarúgó NB I tavaszi szezonjára készülő DVTK szerdán felkészülési mérkőzést játszik a szlovák másodosztályú Lokomotiva Kosicével. A magyar csapatban nem léphet pályára Elek Ákos, akinek az ügyében a Diósgyőr megegyezett a Csangcsun Jatajjal, de a kínai klub illetékesei egyelőre nem küldték meg az aláírt szerződéstervezetet.

Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a boon.hu megkeresésére elmondta, nem történt előrelépés Elek Ákos szerződtetésének ügyében. A 27 éves játékos klubjával, a kínai Csangcsun Jatajjal már megállapodtak a diósgyőriek, akik változatlanul azt várják, hogy a kiküldött dokumentumok aláírva visszaérkezzenek az ázsiai országból.boon.hu megkeresésére elmondta, nem történt előrelépés Elek Ákos szerződtetésének ügyében. A 27 éves játékos klubjával, a kínai Csangcsun Jatajjal már megállapodtak a diósgyőriek, akik változatlanul azt várják, hogy a kiküldött dokumentumok aláírva visszaérkezzenek az ázsiai országból.

Amíg az iratok nem érkeznek meg Miskolcra, a magyar válogatott középpályás felkészülési mérkőzésen sem játszhat a DVTK-ban. Elek abban az esetben léphetne pályára a Lokomotiva Kosice elleni szerdai meccsen, ha addig megtörténik a szerződésbontás, vagyis visszaérkeznek Diósgyőrben azok a papírok, amelyek aláírásra várnak.

Az Észak-Magyarország információi szerint a hét elején nem csatlakozott új játékos a DVTK keretéhez, és ezen a téren a következő napokban valószínűleg nem is változik a helyzet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Holman Dávid (FTC)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

A DVTK TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 5.
Külföldi edzőtábor: Törökország (Belek), január 17–28.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 13., 14.30: DVTK–Lokomotiva Kosice (Kassa; szlovák II.)
Január 16, 11.00: DVTK–Budaörs
Január 20., 14.30, Belek: FK Qarabag (azeri)–DVTK
Január 23., 9.30, Belek: Admira Wacker (osztrák)–DVTK
Január 26., Belek: az ellenfél még nem ismert
Január 30., 11.00: DVTK–Mezőkövesd-Zsóry
Február 6.: az ellenfél még nem ismert

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik