NB I: Doll kifakadt – „Ezt a PL-ben elengedték volna…”

Vágólapra másolva!
2015.11.21. 20:23
Az MTK Torghelle szépségdíjas góljával megnyerte a 208. örökrangadót. Ezzel eldőlt, hogy nem lesz rekorddöntés, a Fradi 2014. október 4., 34 veretlenül megvívott bajnoki meccs után elszenvedte első vereségét. A találkozót követően Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője, valamint László Csaba, az MTK vezetőedzője nyilatkozott az M4 Sportnak.

„Sok helyzetet kidolgoztunk, és sok lehetőségünk volt, de az első akcióból gólt kaptunk. Nem tetszettek a játékvezetői ítéletek. Ezek sima fejelések és párharcok voltak, mégis furcsa ítéletek születtek. Vissza kell majd néznem a tévében a meccset. Kár volt pontrúgásból gólt kapnunk, de Torghelle tényleg nagyszerű gólt szerzett. Megkérdeztem a bírót, hogy mit látott, mert szerintem ez sima harc volt a labdáért, egy fejes, felugrás, kis lökéssel, amit az angol bajnokságban elengednek” – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

„Hogy szép győzelmeket tudjunk aratni, ahhoz fájdalmas vereségeket kell elszenvednünk, ezt a héten átéltük. Gratulálok a Ferencvárosnak, mert azt játszotta, amit tud, mi úgy játszottunk, ahogy kellett. Sajnálom, hogy a kontrák nem sikerültek, ettől függetlenül érdekes, taktikailag fölépített mérkőzés volt ez mind a két csapat részéről. Alázattal kell ott maradnunk a földön, ahol vagyunk. Örültem, hogy sikerült visszatérnünk arra a vágányra, amelyiken elindultunk. Továbbra is sok sikert kívánok a Ferencvárosnak, mert jól összerakott társaság, de ebben az esetben az akarat és a fegyelem és a mai jobb forma fölülmúlta azt a minőséget, amit a Ferencváros képvisel. Ezt a három pontot meg kell becsülnünk,, ez már történelem” – nyilatkozott László Csaba, az MTK vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik