NS: Böde és Storck találkozása; Gyurcsóék már pörögnek; Vadócz elkelt – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 23:41
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
Böde Dániel csatár és Bernd Storck szövetségi kapitány tehát találkozott egymással, és kölcsönös megelégedésre beszélgetett is. Pietsch Tibor kollégánk ennek kapcsán pedig azt fejtegeti, hogy az FTC gólzsákja bizonyos szempontból kellemetlen helyzetbe lavírozta magát parádés játékával: tulajdonképpen a saját bőrét viszi vásárra.

A Magyar Kupa 2. fordulójában a Pénzügyőr a Haladást látja vendégül szerdán, méghozzá a szó összes értelmében: a milánói makaróni után vargabéles következik majd a menün.

Gyurcsó Ádám, a Videoton csatára minden célzás nélkül csak annyit jegyzett meg Somogyi Zsoltnak csapata javuló teljesítményével kapcsolatban, hogy rögtön más a leányzó fekvése, ha pörgősek a gyakorlások, nincs monotónia, és a héten azt gyakorolja a csapat, amit aztán a hétvégén játszik is...

Vadócz Krisztián lassacskán már csak korábbi válogatott játékosnak vallja magát, de azért megemlítette a Cserháti András által készített interjújában, hogy úgy érzi, egyszer lesz még helye a nemzeti együttesben.

♦ Simon József végigtelefonálta az esélyes veszprémi edzőjelölteket, és míg az egykori horvát sikerkapitány, Lino Cervar még nem tud a magyar kézibajnok érdeklődéséről, az egykori veszprémi kedvenc, Slavko Goluza úgy nem mondott semmit kollégánknak, hogy abba sok mindent bele lehetett érteni.

Fegyverneky Zsófia anyaságról, utazásról, tanulságokról és a következő szezon céljairól is mesélt Fazekas Zoltánnak.

♦ Nem biztos, hogy mindenkinek feltűnt, de a hétpróba igazi sikersportág lesz lassan hazánkban: Zsivoczky-Farkas Gyöngyi is egyéni csúcsokat döntöget, és a fiatal Krizsán Xénia is bontogatja szárnyait. Vincze Szabolcs mindkettejükkel jót beszélgetett.

♦ Pénteken kezdődik Jekatyerinburgban az asztalitenisz Európa-bajnokság, amely előtt olimpiai reménységünk, Pattantyús Ádám nemcsak azt mesélte el Szűcs Miklósnak, hogyan sikerült megszereznie párjául a görög klasszist, Panajotisz Joniszt, hanem azt is, hogy miért hagy majd ki néhány mérkőzést.

Hajrá, foci!-mellékletünket is bátorkodunk ajánlani: szerepel benne a már a második magyarországi nőifoci-fellegvárat az alapoktól felépítő iráni szakembertől a paradicsomban és dobozos sörben tocsogó kecskeméti futballriporton át a legendás Kristófbandi félmeztelen barátnőjéig minden, amit az alacsonyabb osztályú labdarúgás nyújtani tud.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik