Újpest: jobbhátvéd kellett, kölcsönvettek egyet az MTK-tól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.31. 22:12
Az MTK Budapest labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönadta Nagy Tibort az Újpest FC-nek. A 24 éves, az előző NB I-es idényben 18 mérkőzésen szerepet kapó védő egy évre kerül a lilákhoz.

A Nemzeti Sport Online már hétfő délután jelezte, hogy Nagy Tibor a jobbhátvédet kereső Újpestbe tart. Az előző szezonban igen jó teljesítményt nyújtó Loic Nego megvásárlásáról nem tudtak megegyezni a lilák a Charltonnal, így a játékos végül a Videotonba került. A Nemzeti Sport Online már hétfő délután jelezte, hogy Nagy Tibor a jobbhátvédet kereső Újpestbe tart. Az előző szezonban igen jó teljesítményt nyújtó Loic Nego megvásárlásáról nem tudtak megegyezni a lilák a Charltonnal, így a játékos végül a Videotonba került.

Az Újpest azóta nem tudta pótolni a távozó légióst, a hétvégén is kényszermegoldáshoz nyúlt Nebojsa Vignjevics vezetőedző, amikor Nagy Gábort játszatta jobb-bekként. A poszton szintén bevethető Vadász Viktor szerződését közös megegyezéssel hétfő este megszüntette a klub.

„Egy ilyen patinás klubnak azt gondolom, nem lehet, és nem is szabad nemet mondani. Külön vonzó volt számomra az is, hogy sok ismerősöm van a csapatban: Kálnoki Kis Dávid, Forró Gyula és Cseke Benjámin. Ahogy olvastam az előttem szólókat, természetesen én is a Fradi ellen szeretnék debütálni már. Jó edzettségi állapotban vagyok, és nagyon várom, hogy a Szusza Ferenc Stadionban, teltház előtt mutathassam meg, hogy mire vagyok képes. „Tudom, hogy soktényezős dolog, és még messze van, de én el tudnám képzelni magam hosszabb távon is Újpesten. Ez nem csak rajtam múlik majd, viszont én mindent meg fogok tenni érte” – idézi Nagy Tibor beköszönését az ujpestfc.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők: Nemanja Andrics (szerb, Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Balázs Benjámin (Teplice – Csehország), Mbaye Diagne (szenegáli, Juventus – Olaszország, legutóbb kölcsönben Westerlo – Belgium), Souleymane Diarra (mali, Vidad Casablanca – Marokkó), Filkor Attila (AC Milan, legutóbb kölcsönben Avellino – Olaszország, szabadon igazolhatóként), Kylian Hazard (belga, Zulte Waregem – Belgium), Kálnoki Kis Dávid (MTK, szabadon igazolhatóként), Kovács Zoltán (Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Mohl Dávid (PMFC), Falaye Sacko (mali, Djoliba AC – Mali), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolhatóként). Amatőr szerződést kötött: Pávkovics Bence (PMFC), Sallói Dániel (Sporting Kansas City utánpótlás – Egyesült Államok)

Kölcsönbe érkezők: Cseke Benjámin (MTK), Kecskés Ákos (Atalanta – Olaszország), Nagy Tibor (MTK)

Kölcsönből visszatérők: Gubacsi Zoltán (Diósd)

Az utánpótlásból felkerültek: Tóth Patrik

Kiszemeltek: Djibril Paye (guineai, Zulte Waregem – Belgium)
Távozók: Aaron Addo Dankwah (ghánai, szabadon igazolható), Berat Ahmeti (albán-koszovói, szabadon igazolható), Darwin Andrade (kolumbiai, Standard Liege – Belgium, kölcsön után végleg), Szandro Cvejba (orosz), Marques-Airosa Patrik (Budaörs), Molnár Sándor (szabadon igazolható), Nagy János (Siófok, kölcsön után végleg), Rodrigo Rojo (uruguayi, CA Fénix – Uruguay, legutóbb kölcsönben Sint-Truiden – Belgium), Asmir Suljic (bosnyák, Videoton), Filip Sztaniszavljevics (szerb, Plataniasz – Görögország, szabadon igazolhatóként), Toricska Rajmond (nagykőrösi kölcsön után szabadon igazolható), Vadász Viktor (szabadon igazolható), Dusan Vasziljevics (szerb, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Holdampf Gergő (Soproni VSE, újabb kölcsön), Falaye Sacko (mali, Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nemanja Andrics (szerb, Győri ETO, szabadon igazolható), Hudák Dávid (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia), Loic Nego (francia, Charlton Athletic – Anglia – később a Videotonhoz szerződött), Kim Ojo (nigériai, KRC Genk – Belgium, onnan OH Leuven)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik