NB I: Nem én vagyok a sztár, hanem a csapat – Thomas Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.22. 22:48
A Ferencváros labdarúgócsapata 3–0-ra nyert a Debrecen otthonában az NB I 6. fordulójában. A két vezetőedző, Kondás Elemér és Thomas Doll értékelt az M4-nek.

„Azért lett ilyen sima a vége, mert a második félidőben 1–0-s hátránynál mentünk előre, voltak helyzeteink, de amíg mi nem, ellenfelünk kihasználta a lehetőségeket. Főleg a második félidő elején tartottuk nyomás alatt a Ferencváros kapuját, de nem tudtunk betalálni” – értékelte a mérkőzést Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője az M4-nek.Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője az M4-nek.

„Mindig sokat várok el a csapattól, természetesen a játékosok is sokkal többet várnak el maguktól, de most nagyon boldogok vagyunk, mert három fontos ponttal távozhatunk. Azért tudtunk ma nyerni, mert a megfelelő időben, a legjobb helyzetekben tudtunk gólt szerezni. A 3–0 fölényes győzelemnek hangzik, de a második félidőben az 1–0 után volt egy olyan időszak, amikor a Debrecen nagy nyomás alá helyezett minket, de végül mi szereztünk gólt. Mikor a szurkolók skandálják a nevem, akkor azt természetesen úgy fogom fel, hogy a csapatot biztatják, nekik az egy elismerés. Nem én vagyok a sztár, hanem a csapat” – mondta Thomas Doll, a Ferencváros mestere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik