DVTK: „Egy-két játékosunk nem érzi át a felelősségét”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.10. 21:13
Szabó Tamás, az NB I-es labdarúgó-bajnokságban szereplő DVTK ügyvezetője a klub hivatalos honlapjának elmondta, nagyon elégedetlen a négy forduló után a 11. helyen álló, a hétvégén az MTK-tól 5–0-s vereséget szenvedő csapat szereplésével.

„Bár klubvezetőként több türelemre van szüksége az embernek, mint hétköznapi szurkolóként, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy én is csalódott vagyok az eddigi szereplés okán. Nem is elsősorban a szerzett pontok száma miatt, hiszen a sorsolás és az ellenfelek ismeretében számítottunk rá, hogy az első néhány forduló nem lesz sétagalopp, sokkal inkább zavar, hogy a csapat játékának minősége messze nem éri el azt a színvonalat, amit a szurkolóink és a tulajdonosaink teljesen jogosan elvárnak” – kezdte értékelését Szabó Tamás a dvtk.eu-nak. Szabó Tamás a dvtk.eu-nak.

Az ügyvezető érthetetlennek nevezte azt, hogy nem állt össze a csapat játéka, pedig az elmúlt évekkel ellentétben nem volt nagy játékosmozgás.

„Az okok megtalálása és orvoslása elsősorban a szakmai stáb, főként a sportigazgatónk és vezetőedzőnk feladata, de azt én is látom, hogy sajnos egy-két játékosunk nem érzi át a felelősségét annak, hogy milyen hozzáállással és koncentrációval kellene piros-fehér mezben pályára lépnie. Ezen például sürgősen változtatni kell!” – tette hozzá Szabó, aki jelezte, a DVTK még tervez további igazolásokat a nyáron, a klubvezetőség pedig célratörő, tudatos munkát vár a szakmai stábtól és a játékosok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik