Videoton: kérdéses az U20-as vb-bronzérmes jövője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.11. 08:08
Továbbra sem tudni, hol folytatja a pályafutását a Videoton labdarúgócsapatának védője, a legutóbb kölcsönben Dunaújvárosban szereplő Szekeres Adrián.

A Videotontól korábban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a legutóbb kölcsönadott, s a fehérváriak nyári edzőtáborozását kihagyó futballistákról a kölcsönszerződésük lejárta, vagyis június 30. után várható tájékoztatás a klub hivatalos csatornáin.A Videotontól korábban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a legutóbb kölcsönadott, s a fehérváriak nyári edzőtáborozását kihagyó futballistákról a kölcsönszerződésük lejárta, vagyis június 30. után várható tájékoztatás a klub hivatalos csatornáin.

Az előző szezonban Dunaújvárosban futballozó Szekeres Adrián jövőjéről azonban azóta sem közölt semmit a Videoton, de a vidi.hu tanúsága szerint nem tagja az első keretnek, hiányzik a honlapon elérhető névsorból.

A 2009-ben U20-as vb-bronzérmes védő érdeklődésünkre annyit mondott, hogy egyelőre nem kíván nyilatkozni, mert nem sok újat tudna mondani, nem dőlt még el, hol folytatja (úgy tudjuk, egyelőre Fehérváron készül). Szekeres három éve nagy reményekkel igazolt Fehérvárra, ám kevés lehetőséget kapott a Videotonban, előbb Felcsútra, majd Dunaújvárosba adták kölcsön.

Szekereshez hasonlóan kölcsönben szerepelt legutóbb Kleinheisler László is. A Puskás Akadémiától visszatérő játékossal kapcsolatban a héten arról számolt be a Videoton, hogy a középpályás, akinek jövőre lejár a szerződése, nem fogadta el a klub hosszabbítási ajánlatát, így egyelőre a második csapattal kezdte meg a felkészülést.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Koltai Tamás (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Lang Ádám (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Pátkai Máté (Győri ETO, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC)

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros), Tar Zsolt (PAFC, ?).
Az utánpótlásból felkerültek:
Gábor Péter

Kiszemeltek:Rydell Poepon (holland, Valenciennes – Franciaország), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, Atlético Kolkata – India),Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Szofian Sakla (marokkói, szabadon igazolható), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után visszavonult)

Kölcsönbe távozók: Horváth Tamás (PAFC), Tomás Tujvel (szlovák, kecskeméti kölcsön után DAC – Dunaszerdahely, Szlovákia), Zsótér Donát (felcsúti kölcsön után ismét PAFC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Álvaro Brachi (spanyol), Szekeres Adrián

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik