NB I: sört dobtak és locsoltak, sőt repült a szotyiszacskó is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.07. 19:30
Beszámoltunk arról, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) 100-100 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta a PMFC-t és az FTC-t vasárnapi NB I-es mérkőzésük (2–2) után – előbbit rendezési hiányosságok, utóbbit a szurkolói megbotránkoztató magatartása miatt. A bama.hu kíváncsi volt az MLSZ indoklásának részleteire, megkereste a PMFC sajtóosztályát, és a kapott választ csütörtökön közzé is tette. Íme:

„A Fegyelmi Bizottság döntésének indoklása szerint a szövetségi biztonsági ellenőr jelentése alapján nem megfelelően biztosítottuk a rendet a mérkőzés alatt két esetben:„A Fegyelmi Bizottság döntésének indoklása szerint a szövetségi biztonsági ellenőr jelentése alapján nem megfelelően biztosítottuk a rendet a mérkőzés alatt két esetben:

– a 10. percben, a PMFC-MATIAS góljánál, amikor az egyik asszisztens mögött elhelyezkedő nézők közül valaki egy pohár sört locsolt az asszisztensre. Ugyanekkor egy szotyiszacskót is az asszisztens felé dobtak, ami nem talált el senkit, a zacskó az oldalvonalon kívül landolt.

– a 49. percben az álló szektorból egy sörrel teli poharat dobtak a játéktérre, az oldalvonal mellé, ami szintén nem talált el senkit.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik