KTE: „Fellebbezünk, az elmúlt hét év eredményei köteleznek!”

Vágólapra másolva!
2015.05.14. 16:03
Mint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor bejelentette, hogy első fokon öt NB I-es csapat – köztük a Kecskeméti TE – nem kapott élvonalbeli licencet. Rózsa Pál, a KTE tulajdonosa a lila-fehérek hivatalos honlapján reagált a hírre.

„A döntés súlya és várható következményei miatt már a tegnapi napon egyeztettem S. Juhász Attila ügyvezető igazgató és Sallói István klubigazgató kollégáimmal az ügyben, mely egyeztetés a mai napon folytatódott.

Az előző időszak pénzügyi nehézségeinek megoldására múlt pénteken, a hiánypótlás alkalmával klubunk megküldte a stabilitás helyreállítását biztosító ütemtervet, továbbá garanciát nyújtott a bizottság számára. Az előző évek költségtakarékos gazdálkodásának fenntartása és a tulajdonos által vállalt kötelezettségek megfelelő biztosítékot jelentenek az NB I-es szerepléshez.

Klubunk eddigi működése során folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett a saját nevelésű fiatal játékosok szerepeltetésére, ami egybeesik az MLSZ tegnapi napon is megerősített célkitűzésével. Az elmúlt hét év eredményei arra köteleznek, hogy minden lehetőséggel éljünk az első osztályú tagság megtartása érdekében, így mindenképpen fellebbezünk a licencadó bizottság döntése ellen” – olvasható a kecskemetite.hu oldalon Rózsa Pál közleménye.

A KTE a tulajdonos nyilatkozatának kiadásával egy időben adta hírül, hogy elengedi Bekő Balázst, aki a nyártól a Diósgyőri VTK vezetőedzőjeként dolgozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik