FTC-Újpest: „Dibusz nem véletlenül a válogatott kapusa”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.12. 18:30
A Ferencváros 2–0-ra megnyerte az Újpest elleni derbit hazai pályán a labdarúgó NB I 23. fordulójában. Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője a remekül védő Dibusz Dénest méltatta a siker után, míg Nebojsa Vignjevics, a lilák mestere szerint magukra húzták a Fradit.

„Balhé lenne otthon, ha azt mondanám, hogy a mai szebb volt, mint a berni csoda. Nagyon jó volt a hangulat és a közönség, és az egész csapat nagyon keményen dolgozott, megérdemelten győztünk. Kemény mérkőzés volt, az ellenfél bármikor lőhetett volna gólt, ezért volt nagyon fontos a második találatunk. Dibusz ezért a válogatott kapusa. Elképesztő teljesítményt nyújtott, a legfontosabb pillanatokban mentett, pedig nem tudott egész héten a csapattal edzeni, csak az utolsó két napon" – nyilatkozta Thomas Doll a Duna World kamerája előtt.Thomas Doll a Duna World kamerája előtt.

„Már az első félidő elején eldőlt a meccs, mivel a játékosaim magukra húzták az ellenfelet, sok helyzetet alakított ki a Ferencváros, és jól érkezett a kipattanókra, ránk pedig ez nem volt jellemző. Volt egy-két helyzetünk, de a kipattanókból nem voltunk veszélyesek. A kapott gól leblokkolt minket. Ez persze érthető az atmoszféra miatt, óriási a nyomás a játékosokon, nem mindig tudtak koncentrálni. Így alakult" – értékelte a rangadót Nebojsa Vignjevics.

„Csodálatos mérkőzés volt. Kettő nullra nyertünk, és nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Egyre jobb a csapat, jó a közeg, sokat dolgozunk. Szeretnék ugyanezen az úton továbbhaladni" – mondta a vezető gólt szerző Hajnal Tamás a meccs után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik