KTE: féléves prémiumot és 3 havi fizetést vár Polekszics

Vágólapra másolva!
2014.11.06. 10:18
Az MLSZ fegyelmi bizottsága újabb egy hónapra kizárta a Kecskemétet az átigazolásból, miután a klub tartozik a korábban náluk kölcsönben védő Vukasin Polekszicsnek. A 32 esztendős montenegrói játékos szerette volna rendezni a kényes kérdést a lila-fehér egyesület elöljáróival, ám mint mondja, mostanra nem maradt más választása, kénytelen volt jogi útra terelni a történetet.
„Hat hónapig védtem kölcsönben Kecskeméten, azt hiszem, a teljesítményemmel nem is volt gond – kezdett bele Vukasin Polekszics. – Sajnos azonban a fizetésemet nem mindig kaptam meg. Ettől függetlenül megpróbáltam a futballra koncentrálni, megtehettem volna azt is, hogy felteszem a kezem, és kihagyom a mérkőzéseket. Bíztam a klub vezetőiben, akik ígérgettek, én meg azt reméltem, hogy legkésőbb akkor kifizetnek, amikor elválnak az útjaink, ám nem így történt.”

A rutinos kapus a nyáron visszatért Debrecenbe, azonban hiába várt a pénzére. Kereste telefonon és elektronikus levélben is a kecskeméti klub elöljáróit, hiába. Vukasin Polekszics nem szívesen, de végül jogi útra terelte az esetet. A kapus elmondta, háromhavi fizetésével és a fél év alatt szerzett teljes prémiumával tartozik neki a KTE, ami állítása szerint nem többmilliós tétel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik