Nyíregyháza: az ukránok mentek, brazil próbajátékos jött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.13. 10:56
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a klub elengedte az ukrán próbajátékosokat, egy brazil pedig érkezett.

„Lucas Marcolini péntekig biztosan marad, ekkor döntenek arról, hogy szerződést kínál-e neki a Szpari. Az viszont már eldőlt, hogy az ukrán próbajátékosok közül senki sem folytatja piros-kékben. A védekező középpályás, Artem Szemenenko nem keltett rossz benyomást, de végül nem állapodtak meg vele. A klub inkább támadó felfogású játékosokat keres” – áll a Nyíregyháza hivatalos Facebook-oldalán.

A 25 éves brazil támadó középpályás az előző szezonban Békéscsabán játszott, és az NB II-ben 28 meccsen 6 gólig jutott, két alkalommal pedig a Magyar Kupában is eredményes volt. A brazil a DVSC játékosaként már az élvonalban is bemutatkozott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Mohamadou Abdouraman (kameruni, DVTK), Fodor Ferenc (PMFC), Koller Krisztián (szabadon igazolható, PMFC), Zoran Kosztics (szerb, Diósgyőr), Lázár Bence (Újpest – kölcsönbe), Nagy Zoltán (DVSC-Teva – kölcsönbe), Pekár László (KTE), Póti Krisztián (KTE), Spitzmüller István (DVSC), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Csordás Szabolcs (Ajka), Dajka László (Nyírbátor – kölcsönbe),Kákonyi Dániel (Gyirmót), Kis Róbert (Balmazújváros), Máté János (Szolnok – kölcsönből vissza, onnan Mezőkövesd), Paku Roland (Győri ETO – kölcsönből vissza, onnan Gyirmót), Polényi Gábor (Vasas), Reznek Donát (Balmazújváros – kölcsönbe), Szilágyi Péter (Békéscsaba), Ulvicki Mihály (Jászapáti), Fabu Márton, Lipcsei Márk, Szathmári Sándor, Sándor Dávid (mind Nyírbátor – kölcsönben)
Kiszemeltek: Borisz Zsivanovics (szerb, legutóbb Bp. Honvéd), Lucas Marcolini (brazil, legutóbb Békéscsaba)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik