MK: Kézzel tette maga elé, nincs miről beszélni - Kondás

Vágólapra másolva!
2014.10.29. 18:19
Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője szerint szabálytalan góllal ejtette ki csapatát a Pécs a Magyar Kupából.

„Ha ilyen gólt kapunk, hogy kézzel teszi maga elé, akkor nem tudunk miről beszélni. Ennek ellenére be kellett volna lőni a helyzeteinket, mert rengeteg helyzetünk volt. Ellenfelünk kétszer jutott el a kapuig, abból szerzett egy gólt. Ilyenkor nem egyszerű mit mondani. Be kell lőni a helyzeteinket. A csapat jól játszott, kaptunk egy vitatható gólt, amivel sajnos kiestünk" – mondta némileg feldúltan Kondás Elemér a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.Kondás Elemér a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.

A Pécs megbízott edzője, Kulcsár Árpád elsősorban csapata mentális erejét emelte ki.

„Amire ebben a két napban fel lehetett készülni, elsősorban mentális dolgokról beszélek, abból jelesre vizsgáztak a srácok. Helyenként volt olyan játék, ami biztató volt a jövőre nézve. Azon kell dolgoznunk, hogy még ezt a mentalitást is fokozzuk, illetve azokból a dolgokból, ami tetszett, majd eggyel többet lássak vissza a következő meccseken" – fogalmazott Kulcsár, aki nem tudja még, hogy mit hoz a jövő.

„Nem tudom, hogy meddig folyik a kezem alatt a munka, a vezetőség keresi a megoldást. Két nap után megyünk Dunaújvárosba, aztán van egy teljes hetünk, akkor már talán szakmai dolgokba is bele lehet nyúlni."

Mint ismert, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Pécs 1–0-ra legyőzte a DVSC-t, ezzel továbbjutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik