Fradi: Doll egy gólpasszra volt jó(l) a legendák meccsén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.09. 00:09
Legendák gálamérkőzésen vett részt Hamburgban Thomas Doll, az NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője.

A HSV-t korábban játékosként erősítő és edzőként irányító Doll olyan kiválóságokkal szórakoztatta a közönséget a 10. alkalommal megrendezett Legendák Napján, mint Jupp Heynckes, Giovane Elber, Michael Ballack, Markus Babbel és Fredi Bobic. A labdarúgókat nyitott tetejű buszokkal szállították a 30 ezer szurkolóval tömött stadionba.

A találkozót 5–3-ra a német csapat nyerte a hamburgiak ellen, Doll utóbbiban kapott lehetőséget a második félidőben, a végeredményhez egy gólpasszal járult hozzá a mester, akiről a fradi.hu beszámolója szerint a német lapok úgy írnak, mint „aki felbosszantotta Mourinhót” – visszautalva az augusztusi FTC-Chelsea felkészülési mérkőzésre.

„Rengeteg korábbi kiváló labdarúgó eljött, és mivel tizedik alkalommal léptünk pályára, ezért különösen fontos volt számunkra, hogy itt legyünk. A második félidőben futottam fel a gyepre, mindezt a ferencvárosi egészségügyi stábnak köszönhetem, hiszen egy hétig dolgoztak azon minden nap, hogy rendben legyen a lábam. Ugyan kikaptunk, de nem bánkódom, mert ennek az estének nem a végeredmény volt a legfontosabb tényezője. Arra azért persze odafigyeltünk, hogy ki hogyan bánik a labdával. Magamnak például egy gólpasszt tudtam feljegyezni. Azt gondolom, hogy a nézők akkor is jól érezhették magukat, ha nem is a tempója, hanem a taktikussága miatt marad meg az emlékezetükben ez a találkozó” – számolt be Doll a klub hivatalos honlapjának a gálamérkőzéssel kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik