NB I: Uraltuk a meccset, Böde Dani nagyszerű volt - Gera

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.27. 21:27
A labdarúgó NB I első fordulójában a Ferencváros 3–1-re legyőzte a Kecskeméti TE-t, ezzel sorozatban már a tizedik bajnokiját nyerte meg. Böde Dániel mesterhármast szerzett, az első góljánál Gera Zoltántól kapott kiváló passzt, aki több mint tíz év után játszott ismét magyar bajnokit.

„Nagyon fontos volt a jó kezdés a csapatnak, a szezon első meccsén mindig fontos a győzelem, különösen egy kellemetlen ellenféllel szemben – értékelte a mérkőzést Gera a fradi.hu-nak. – Uraltuk a mérkőzést, nálunk volt a labda, helyzeteket alakítottunk ki és jól is játszottunk. Megzavartuk az ellenfelet, de sajnos az első félidőben csak egy helyzetet rúgtunk be. Ha még egyszer betalálunk, könnyebb lett volna a második játékrész.”Gera a fradi.hu-nak. – Uraltuk a mérkőzést, nálunk volt a labda, helyzeteket alakítottunk ki és jól is játszottunk. Megzavartuk az ellenfelet, de sajnos az első félidőben csak egy helyzetet rúgtunk be. Ha még egyszer betalálunk, könnyebb lett volna a második játékrész.”

Gera 63 percet töltött a pályán – helyére Benjamin Lauth állt be –, lecserélésekor pedig még az ellenfél szurkolói is megtapsolták.

„A cserék lendítettek a csapaton, de Böde Dani nagyszerű egyéni teljesítménye is kellett ahhoz, hogy három gólt rúgjon, és 3–1-re nyerjünk. Egy játékos számára mindig egy plusz, hogy ha az ellenfél is megtiszteli azzal, hogy elismeri teljesítményét. Azon vagyok, hogy minél jobban játsszak, és segítsek a csapaton. Örülök a győzelemnek és a jó kezdésnek, várom a folytatást!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik