FTC: hosszabbított az MTK-ból visszatérő játékosával a Fradi

Vágólapra másolva!
2014.07.11. 17:10
A labdarúgó NB I-es Ferencváros szerződést hosszabbított a 20 esztendős magyar utánpótlás-válogatott játékossal, Batik Bencével.

Batik az előző szezonban kölcsönben az MTK-nál szerepelt, 15 NB I-es mérkőzésen kapott lehetőséget, és egy gólt szerzett. Korábban beszámoltunk róla, hogy visszatérése után valószínűleg hosszabbít a zöld-fehérekkel, pénteken pedig alá is írta szerződését. visszatérése után valószínűleg hosszabbít a zöld-fehérekkel, pénteken pedig alá is írta szerződését.

„Az elmúlt szezonban azért is mentem el kölcsönben futballozni az MTK-hoz, hogy tapasztalatot gyűjtsek, és erősebb legyek – mondta Batik a fradi.hu-nak. – Nagyon sokat köszönhetek az MTK-nak, úgy érzem, ott értem be. Örülök, hogy újra itt vagyok, és hogy számítanak rám. Úgy érzem, most már erőssége lehetek a csapatnak. Nagyon sokat tisztult a játékom, lenyugodtam, emellett fizikailag is sokat erősödtem. Azon vagyok, hogy minél több játéklehetőséghez juthassak.”

„Garami mester úgy köszönt el tőlem, hogy vár vissza a kék-fehérekhez. Én ugyanakkor most már a Ferencvárosban szeretnék bizonyítani. Mindig a következő meccsre, így most a Rijeka elleni Európa-liga-selejtezőre koncentrálok. Tovább szeretnénk jutni, ez a célunk. A játékunknak még javulnia kell. Sok új játékos érkezett, össze kell szoknunk. Abban bízom, hogy a horvátok ellen már jobb teljesítményt nyújtunk, és számunkra kedvező eredményt érünk el idegenben.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza), Bosnjak Predrag (Haladás), Emir Dilaver (osztrák, Austria Wien – Ausztria), Gera Zoltán (szabadon igazolható, legutóbb West Bromwich Albion – Anglia), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Stjepan Kukuruzovic (svájci-horvát, FC Zürich – Svájc), Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország),Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Csilus Tamás (Lombard Pápa?), Ulysse Diallo (mali, Arouca – Portugália), Gál Szabolcs (Lombard Pápa?), Józsi György (Vasas?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Leonardo (brazil, ?), Mark Otten (holland, visszavonul?), Jack Tuijp (holland, ?), Arsenio Valpoort (holland, ?), Muhamed Besic (bosnyák, ?), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – német, kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – német)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik