Videoton: a támadó nem beszél a múltról, a jelenre fókuszál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.04. 09:27
A múlt nem foglalkoztatja, csak a jelenre koncentrál Arturo Álvarez, a Videoton támadója, aki több mint másfél év után kapott ismét meghívót a salvadori labdarúgó-válogatottba. A 28 esztendős szélsőt azzal a tanáccsal látta el hazája nemzeti csapatának szövetségi kapitánya, hogy dolgozzon keményen az edzéseken, és akkor lehet esélye pályára lépni a világbajnokságra készülő spanyolok elleni felkészülési meccsen.

A Videoton támadója nem az egyetlen Magyarországon légióskodó salvadori játékos, aki meghívót kapott, hiszen a Győri ETO távozófélben lévő csatára, Rafael Burgos is bekerült a keretbe.

„Albert Roca szövetségi kapitány azt mondta nekünk, hogy dolgozzunk keményen, és akkor megkapjuk a lehetőséget” – mondta Álvarez, aki a Győr támadójával egyetemben az utolsók között csatlakozott a Dallasban edzőtáborozó salvadori együtteshez.

„Három és fél évig itt éltem, és a Dallas FC-ben játszottam. Rengeteget fejlődtem játékosként” – utalt a 2005 és 2008 közötti időszakra a Videoton játékosa.

„Boldog vagyok, hogy visszatérhettem a válogatottba. Ami a salvadori labdarúgásban történt, az lezárult, nem szeretnék beszélni róla, új korszak kezdődött” – tette hozzá Álvarez.

A salvadori csapat magyar idő szerint szombaton 22 órától játszik felkészülési mérkőzést a világbajnoki címvédő spanyolokkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik