Lombard Pápa: a szerb támadó is elhagyja a klubot

Vágólapra másolva!
2014.06.07. 10:55
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa csapatától Georges Griffiths és Németh Milán után Lazar Arszics is távozik a nyáron.

A papa-ma.hu információi szerint Lazar Arszics már a téli átigazolási időszakban is szeretett volna váltani, de akkor nem érkezett megfelelő ajánlat érte, mostanra azonbanbiztossá vált, hogy nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését, távozik a Lombard Pápától.papa-ma.hu információi szerint Lazar Arszics már a téli átigazolási időszakban is szeretett volna váltani, de akkor nem érkezett megfelelő ajánlat érte, mostanra azonbanbiztossá vált, hogy nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését, távozik a Lombard Pápától.

Az 1991-es születésű szerb támadó középpályás 2012-ben a Vasasból tette át a székhelyét a pápai Perutz Stadionba, és ebben a szezonban 18 találkozón jutott szóhoz a Lombardban, 14 alkalommal kezdőként, ezeken öt gólt szerzett, a Magyar Kupában pedig egyszer volt eredményes.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Beliczky Gergő (kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsönből vissza?), Orosz Márk (Ferencváros – kölcsönből vissza?), Georges Griffiths (DVTK?), Lazar Arszics (szerb, ?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik