FTC: újabb Premier League-klubot hoztak hírbe Besiccsel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 10:11
A Ferencváros bosnyák védője ma Irán ellen befejezi világbajnoki szereplését, és ezzel fel is gyorsulhatnak a jövőjéről folytatott egyeztetések – írja a La Voz de Galicia.es.

A galíciai sajtó azt követően kezdett el foglalkozni a ferencvárosi Muhamed Besiccsel, hogy elterjedt a hír, a spanyol élvonalbeli Celta Vigo a brazíliai világbajnokságon kiszemelte a bosnyák válogatott játékost.

A La Voz de Galicia.es megemlíti, hogy Besic ügyében a Ferencváros kétmillió eurós vételi ajánlat alatt alighanem tárgyalni sem hajlandó, viszont a futballista jó világbajnoki szereplése láttán a vételára folyamatosan emelkedhet. A forrás szerint a tárgyalások hamarosan felgyorsulhatnak, hiszen a bosnyákok ma Irán ellen befejezik vb-szereplésüket.

A galíciai internetes oldal felsorolja Besic lehetséges kérőit is. Elsősorban azokat a csapatokat említi, melyek már korábban szóba kerültek a 21 éves labdarúgóval kapcsolatban, így az angol élvonaltól azóta már búcsúzó Cardiff Cityt és a török Fenerbahcét, új név viszont a listában a Premier League-ben szereplő West Hamé.

Az angol élvonalból hónapokkal ezelőtt az Aston Villával és a Tottenhammel is hírbe hozták, míg Spanyolországból a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Málagától is figyelték már az előző szezon közben a Fradi játékosát. Vélhetően a következő napokban továbbszaporodik az iránta érdeklődő csapatok száma.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik