Vb 2014: „Besic igazi jolly joker, a vb-n is játszhat”

Vágólapra másolva!
2014.05.05. 11:55
Mint a Nemzeti Sport Online beszámolt róla, Muhamed Besic is utazik a bosnyák labdarúgó-válogatottal a brazíliai világbajnokságra. A Ferencváros játékosának menedzsere, Georgi Attila kérdésünkre elmondta, mi szólhatott az NB I-es játékos mellett.

„Alapvetően nincs meghatározva, hogy védőként vagy középpályásként számolnak-e vele. Besic igazi jolly joker, több poszton is képes jó teljesítményre. Éppen ez szólhatott mellette” – nyilatkozta Muhamed Besic kerettagságáról a ferencvárosi játékost itthon képviselő menedzser, Georgi Attila a Nemzeti Sport Online-nak.

„A Ferencvárosban többször megnézték őt a bosnyák válogatott képviselői. Meggyőződhettek róla, hogy több pozícióban is képes magyar szinten mindenképpen kiemelkedő teljesítményre. Ezért arra számítok, hogy a világbajnokságon is fog játszani” – folytatta a játékosügynök.

Besic a Ferencvárosban játszott már a védelem közepén és a jobb oldalon (jelenleg is ott számol vele Thomas Doll vezetőedző), valamint szerepelt védekező középpályásként is. Ugyanakkor Georgi szerint adott helyzetben még bal oldali védőt is tud játszani.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik