NB I: Mindenkinek megvan az oka az örömre - Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.31. 22:42
Füttyszóval vegyes hangulatban ünnepelte bajnoki címét a DVSC-Teva, miután 2–0-ra kikapott a Budapest Honvédtól hazai pályán, de jobb gólkülönbségével megnyerte a labdarúgó NB I-et a 2013–2014-es szezonban. Kondás Elemér a Sport Tv-nek elmondta, nem egy meccsen, hanem egy egész éven múlik a „dolog”. Simon Miklós nem tagadta, a szerencsére is szükségük volt.

„Nagyon sokat tettünk, hogy itt ma nyerhessünk – mondta Simon Miklós, a Budapest Honvéd vezetőedzője. – Nyilván aki látta a mérkőzést, tudja, hogy szerencsénk is volt, de ez hozzátartozik futballhoz. Úgy érzem, megérdemeltük a győzelmet. Gratulálok a Debrecennek a bajnoki címhez."Simon Miklós, a Budapest Honvéd vezetőedzője. – Nyilván aki látta a mérkőzést, tudja, hogy szerencsénk is volt, de ez hozzátartozik futballhoz. Úgy érzem, megérdemeltük a győzelmet. Gratulálok a Debrecennek a bajnoki címhez."

„Jól indult a meccs rengeteg helyzetünk adódott – kezdte értékelését Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője. – Sajnos kihagytuk a ziccereket, az ellenfél kapusa is jól védett. Az utolsó perceket mindenki láthatta, nincs mit hozzáfűznöm. Gratulálok a játékosoknak és mindenkinek, aki tett a bajnoki címért. Bár kikaptunk, mi azért fogunk örülni, mert nem egy meccsen, hanem egy egész éven múlik a sorsunk. A srácok jól dolgoztak. Sajnáljuk, hogy így sikerült ez a mérkőzés, de úgy érzem, mindenkinek megvan az oka az örömre."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik