Haladás: Bosnjakot és Radót is elveszítjük - Artner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.25. 09:58
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásban futballozó Radó Andrásért és Bosnjak Pedragért több élvonalbeli klub is bejelentkezett, köztük a Ferencváros. Artner Tamás vezetőedző a klub hivatalos oldalának elismerte, a két játékos távozik Szombathelyről.

Tóth Péter, Nagy Gábor és Halmosi Péter egyelőre nem hosszabbított szerződést, Simon Ádám sorsáról az olasz Palermo dönt, Guzmics Richárd és Hrepka Ádám pedig külföldre készül. Ráadásul az élő kontraktusú Radót az FTC vinné, és a hírek szerint Bosnjakot is szívesen látnák a fővárosi zöld-fehérek – írja a Haladás hivatalos honlapja. Tóth Péter, Nagy Gábor és Halmosi Péter egyelőre nem hosszabbított szerződést, Simon Ádám sorsáról az olasz Palermo dönt, Guzmics Richárd és Hrepka Ádám pedig külföldre készül. Ráadásul az élő kontraktusú Radót az FTC vinné, és a hírek szerint Bosnjakot is szívesen látnák a fővárosi zöld-fehérek – írja a Haladás hivatalos honlapja.

„Úgy látom, hogy Bosnjakot elveszítjük, miként Radót is, és könnyen lehet, hogy Guzmics is távozik. Bízom benne viszont, hogy Tóthtal, Naggyal és Halmosival dűlőre jutnak vezetőink, és ők maradnak Szombathelyen” – beszélt a játékoskeret esetleges változásairól Artner Tamás vezetőedző.

„Az biztos, hogy kicsit megzavarta a fiúkat, hogy egyelőre nem tudják, mi lesz velük, ugyanakkor különösebb problémát nem látok. Mindenesetre ha elmegy, borzasztó nehéz lesz pótolni a Bosnjak-Guzmics-Radó hármast. Guzmics többszörös válogatott, Radó legutóbb a dánok ellen kerettag volt, és év elején Bosnjak is több válogatott összetartáson részt vett. Házon belül nem tudnánk megoldani a pótlásukat, ha távoznak, igazolnunk kell” – tette hozzá a szakember.

A szombathelyiekkel kapcsolatos hír még, hogy Artner Tamás több játékosát is elküldte pihenni, így számukra már befejeződött az idény.

„Néhány rutinosabb labdarúgóm számára azonban már befejeződött az idény, őket ugyanis elküldtem pihenni. Ennek az az oka, hogy a bajnokság befejezését követően mindössze két hét szabadságuk lesz a futballistáknak, ezt szerettem volna néhányuk számára meghosszabbítani. Bosnjak Pedrag, Tóth Péter, Fehér Zoltán, Nagy Gábor és Halmosi Péter - őket küldtem el szabadságra. Tóth Péter és Fehér Zoltán azonban nem élt a lehetőséggel, úgyhogy ők ketten továbbra is velünk készülnek és pályára lépnek jövő pénteken Pécsen. Ugyan a felnőttválogatottól visszatérő játékosok (Rózsa Dániel, Nagy Gábor, Radó András), valamint az U19-esektől Medgyes Zoltán egyaránt megjelent a pénteki tréningen, valamennyien kihagyták az edzést. Sérültünk szerencsére nincs.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik