Videó: „Lett volna lehetőségünk kivégezni a Fradit”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.04. 23:19
Az újpesti Litauszki Róbert szerint a csapat egygólos vezetése után volt két-három lehetőség, amelyekből egyet kihasználva lett volna lehetőségük „kivégezni” a Ferencvárost a péntek esti derbin. Szűcs Mihály szerint az összképet tekintve megérdemelten nyert a Fradi. Vélemények a rangadó után.


BÖDE: A SORS MOST VALAMIT VISSZAADOTT NEKÜNK

„Akaratban picit talán jobbak voltunk az Újpestnél – mondta Böde Dániel, az FTC válogatott támadója a Duna TV-nek. – Ikszes meccs volt, amelyen egy kis szerencsénk is volt, de megérdemelten nyertünk. Elég rosszul kezdtük a mérkőzést, az első negyedórát átaludtuk, de utána az Újpest csak kontrára játszott, még az egyenlítésünk után is. A csapatban azonban nagy akarat volt, és a sors most valamit visszaadott nekünk.”

Három kihagyott mérkőzés után a bajnokságban ezen a találkozón tért vissza a Ferencvárosba az MTK elleni örökrangadón kiállított Julian Jenner. A holland játékosról a következőt mondta a Nemzeti Sportnak Thomas Doll: „Teljesen természetes, hogy újra fel kell vennie a ritmust. Az egyenlítő gólunkat az ő szögletéből szereztük, és úgy küzdött, mint mindenki más a csapatból. Ha a következő mérkőzéseken megtalálja a ritmust, akkor újra a régi Jennert láthatjuk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik