NB I: Hiányzott egy kis nyugalom - Thomas Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.02. 19:02
null
Doll szerint higgadtabbnak kellett volna lenni (Fotó: Veres Viktor)
Pontosztozkodással ért véget a Ferencváros–Győri ETO bajnoki a labdarúgó NB I első tavaszi fordulójában. Az 1–1-re végződött mérkőzés után az emberhátrányból pontot mentő győriek edzője, Horváth Ferenc tűnt elégedettebbnek, Thomas Doll, a fővárosiak trénere a higgadtságot hiányolta csapata részéről.

„Úgy érzem, megérdemeltünk egy pontot. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, az volt várható, hogy amelyik csapat betalál, eldöntheti a mérkőzést – mondta Horváth Ferenc a lefújás után az M1 kamerája előtt. – Örülök azonban, hogy nem egygólos meccs lett, és tíz emberrel sikerült egyenlítenünk. Ez a csapat erejét bizonyítja. A semleges nézők jól szórakozhattak, a bajnokság színvonalának jót tenne, ha sok ilyen mérkőzés lenne. Sok mindent viszontláttam a felkészülésből, voltak még pontatlanságok, de sok dolog visszaköszönt abból, amit szerettem volna látni. A második félidőben nagyon magunkra húztuk a Fradit, akkor úgy éreztem, holtponton van a csapat, de örülök, hogy sikerült talpra állni.”

„Sokat hallottam már a Fradi szurkolótáboráról, fantasztikus volt a meccsen. Nehéz a stadionban jó hangulatot csinálni, de elégedett lehetek a publikummal – mondta első magyarországi bajnokijáról Thomas Doll, a Ferencváros német vezetőedzője. – Az első félidőben nem voltam elégedett a játékkal, a másodikban viszont feltámadt a csapat, egy-nulla után meg kellett volna szerezni a második gólt is, de hiányzott egy kis nyugalom, higgadtság. Reméljük, hogy a következő mérkőzéseken összejön a győzelem.”

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke csalódott volt a meccs után, de nem a saját csapatával volt elégedetlen. A Facebookon csak annyit írt a találkozót követően: „Ma annyira, de annyira nem ezt érdemeltük..."

KETRECBEN - „IGAZSÁGTALAN LETT VOLNA A FRADI GYŐZELME”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik