Az Újpest FC ismét időt nyert – vasárnap lesz meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.21. 14:10
null
Újpesten egy dolog biztos: lesz meccs vasárnap a DVTK ellen (Fotó: Veres Viktor – archív)
Amint arról beszámoltunk, az Újpest FC képviselői ma tárgyaltak a klub mellé kirendelt vagyonkezelővel, az egyeztetés eredményéről hivatalos honlapján számolt be a sportszervezet.

 

„Egészen biztosan lesz vasárnap Újpest FC–DVTK mérkőzés. Végleges megoldás egyelőre nincs, a vagyonfelügyelő az érintett felek bevonásával, a legkörültekintőbb eljárás keretében keresi a törvényes megoldást” – írja az ujpestfc.hu.

Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet vereségként könyvelte el a Magyar Labdarúgó-szövetség tegnapi határozatát, amelyben az MLSZ a maga részéről jóvá hagyja a klub kérését az NB I-es indulási jog átruházásáról az Újpesti Torna Egylet részére, de ez csak akkor lép életbe, ha a klubhoz kirendelt vagyonfelügyelő is jóváhagyja.

Ezek után – ahogy előre jeleztük – a klub képviselői ma tárgyaltak az Újpest FC-hez kedd óta kirendelt vagyonfelügyelővel, az egyeztetésen az UTE és az MLSZ képviselői is részt vettek, és a fenti nyilatkozat nyilvánosságra hozatalában állapodtak meg. Minden mással kapcsolatban, ami elhangzott, titoktartási egyezséget kötöttek. Így egyelőre nem lehet tudni azt sem, hogy mikor születhet megoldás, és milyen eszközei vannak ennek elősegítésében a vagyonkezelőnek.

Az azonban biztos, vasárnap a DVTK ellen pályára lép a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik