Lombard: védőt vettek a Haladástól, Dóczi Ajkára tart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.12. 14:18
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa szerződtette a Haladás 19 éves védőjét, Jagodics Bencét – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Értesüléseink szerint a Lombard végleg megvette a Haladástól Jagodics Bencét, aki az NB I-ben még nem lépett pályára, ősszel a szombathelyiek NB III-as csapatában szerepelt. A korábbi ferencvárosi játékos, Jagodics Zoltán fiatalabbik fia a téli felkészülést már Pápán végezte, több edzőmeccsen is pályára lépett, melyeken meggyőzte Tóth Bálint vezetőedzőt, és meg is egyeztek az átigazolása ügyében a klubok.

Az ősszel csak két meccsen szereplő Dóczi Krisztiánra viszont nem számítanak Pápán, ő az NB II-es Ajkában folytathatja a pályafutását.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Csizmadia Csaba (Gyirmót FC Győr), Jagodics Bence (Haladás), Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsönbe, az ősszel a ZTE FC-nél szerepelt kölcsönben)
Távozott/távozhat: Dóczi Krisztián (Ajka?), Ivancsics Gellért (Siófok), Novica Makszimovics (szerb, ?), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, Atlético Nacional – Kolumbia), Rodenbücher István (MTK Budapest), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC)
Kiszemeltek: Mihai Nicorec (román, Győri ETO)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik