KTE: aláírt a kölcsönbe érkező korábbi liverpooli csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 14:03
null
Simon András lila-fehérbe öltözik (Fotó: kecskemetite.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a szezon végéig kölcsönvette Simon Andrást a Győri ETO-tól.

 

Simon András eddig is a csapattal készült már, és edzőmérkőzéseken is pályára lépett, most pedig az átigazolásához szükséges papírmunka is a végéhez ért – írja a kecskemetite.hu. Korábban már beszámoltunk róla, hogy Simonra igényt tart Bekő Balázs vezetőedző, a mai bejelentéssel pedig le is zárult az átigazolási ügye.

A 23 éves, salgótarjáni születésű csatár 2007-ben igazolt az MTK-tól a Liverpoolba, ahol azonban nem tudta beverekedni magát a felnőttcsapatba. Pályafutása során megfordult a spanyol Córdobában, a holland Excelsiorban, Magyarországon pedig az MTK-n kívül a Győri ETO, a Soproni VSE és a Lombard Pápa színeiben szerepelt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők: Vukasin Polekszics (montenegrói, Debreceni VSC – kölcsönbe), Simon András (Győri ETO FC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Antal Botond (Kaposvári Rákóczi), Borisz Bulajics (montenegrói, ?), Christian Ebala (kameruni, ?), Koszó Balázs (Békéscsaba Előre), Mogyorósi József (FC Ajka), Sidoine Oussou (benini, Valerenga – Norvégia, kölcsönből vissza), Pato (guineai, Panahaiki – görög), Rajczi Péter (Mezőkövesd)
Kiszemeltek: Bebeto (szenegáli, Lugano – Svájc), Eisenberger Tamás (Bölcskei SE), Ibrahima Touré (elefántcsontparti, Lugano – Svájc)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik