Kaposvár: Selymes nem ismeri Kinket, zambiai jöhet

Vágólapra másolva!
2014.02.26. 12:04
Selymes Tibor ugyan nem ismeri Tarmo Kinket, de mivel akiket megkérdezett, jó véleménnyel voltak róla, szerződtették a kiesés elől menekülő csapatba. A Kaposvárhoz a jövő hét elején egy zambiai csatár is érkezhet.

Kedden edzett először a Rákóczi keretével Tarmo Kink, aki az ősszel a Győri ETO-ban szerepelt, majd kölcsönszerződésének lejártával visszatért az AS Vareséhez. Az észt válogatott játékos szerződést bontott az olasz klubbal, s ingyen kerül vissza Magyarországra.

„Nem ismerem Tarmo Kinket, de akiket megkérdeztem, mindannyian kijelentették, hogy erősítést jelentene, ezért szerződtettük. Kevés az időnk, muszáj minél gyorsabban beilleszkednie" – mondta Selymes Tibor a Nemzeti Sportnak.

A vezetőedző hozzátette, a jövő hét elején egy zambiai csatárt igazolhat még a Kaposvár, mert csatárposzton egyelőre a gambiai Jammeh Haruna, az eddig mindössze három élvonalbeli bajnokin pályára lépő horvát Luka Dominic, valamint a jobbára csak Ligakupa-mérkőzéseken lehetőséghez jutó Murai Márk szerepel. A 17 esztendős támadó a szerdai Ligakupa-nyolcaddöntőben ismét szerepelhet.

„Nyilvánvaló, hogy a szombati, Lombard Pápa elleni bajnoki fontosabb számunkra, ettől függetlenül a Videoton ellen a legerősebb összeállításban lépünk pályára, mert az idei első tétmérkőzésünket játsszuk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a felkészülés részének tekintsük a két Ligakupa-mérkőzést. Sérültjeink nincsenek, most már izgatottan várom a bemutatkozást" – jelentette ki a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik